Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Kemp pro mladé hokejisty bude v lednu u Pouzara

V Hokejovém Centru Pouzar nelení a stále dávají možnost zájemcům dát se na lední hokej. Po snaze vytvořit ženský tým přichází další příležitost, tentokrát mladším. Na začátku nového roku se uskuteční kemp pro ročníky 2002, 2003 a 2004.

Soustředění Pouzar Hockey Academy se koná hned 2. ledna 2015. Začíná se v 9 hodin šedesátiminutovým tréninkem na ledě. Ten bude zaměřen na techniku bruslení a techniku práce s holí. Po krátké pauze bude následovat příprava na suchu.

Taktéž hodinový program nabídne práci s kuličkou, ale i snahu o klamání tělem a různé fintování. Dopolední část tak bude velmi náročná. Účastníci kempu si však poté dopřejí delší pauzu spojenou s vydatným obědem.

Po něm bude následovat půlhodinová teorie od hráčů David Servisu. Na její vstřebání budou mít mládežníci dostatek času, protože druhá sekvence tréninku na ledě začne až ve 13:45. Bude ale rozdělena na dvě části. Ta první bude věnována herním činnostem jednotlivců. Ti tak předvedou, jak jsou schopní ve střelbě či v nacvičování různých kombinací.

Poté ale už přijde část, na kterou se jistě budou všichni těšit. Na řadu totiž bude pětačtyřicetiminutová řízená hra trenéry. A jak je známo, děti jsou jednoduše soutěživé. Během celého kempu nebudou ošizeni ani gólmani, protože těm se bude speciálně věnovat Josef Kučera s přesně určenými cvičeními. Celé soustředění zakončí krátký strečink.

Právě brankáři zaplatí nejnižší částku - 650 korun. Jednu stokorunu připlatí rodiče, již rovnou přihlásí sourozence. Jednotlivce vyjde kemp na 950 korun. Uzávěrka přihlášek je v neděli 28. prosince. Zájemci se mohou hlásit na http://www.pouzar-ha.cz/Prihlaska-online.html.

Foto: Pouzar Hockey Academy

Štítky Hokejové Centrum Pouzar, Pouzar Hockey Academy, hokej, kemp, soustředění, David Servis, Josef Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kemp pro mladé hokejisty bude v lednu u Pouzara  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.