Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lístek na zápasy Motoru v play-out koupíte za dvacku

Po středě už je jasné, že ČEZ Motor České Budějovice se letos do play-off hokejové 1. ligy nepodívá, přestože proti Mostu popáté za sebou bodoval. S dalšími pěti soupeři se tak střetne v bojích o udržení, takzvaném play-out.

„Potřebujeme i v těchto soubojích co největší podporu našich skvělých fanoušků, proto snižujeme cenu všech vstupenek na play-out o 40 korun,“ vysvětluje generální manažer Stanislav Bednařík. A to není zdaleka vše!

Permanentkáři mají samozřejmě všech pět zápasů play-out zdarma, ale to je jen první bonus, který získávají. „Chceme těm nejvěrnějším fanouškům, kteří si koupili permanentku, poděkovat. Drželi nás celou sezonu, přestože se týmu nedařilo, a za to si zaslouží mnohem víc, než jen boje v play-out. Rozhodli jsme se, že každý držitel nezvýhodněné permanentní vstupenky na letošní sezonu bude mít příští rok permanentku o 200 korun levnější,“ popisuje děkovný krok vedení směrem k fanouškům Stanislav Bednařík.

U běžných vstupenek pak v play-out půjde cena velmi výrazně dolů. K stání tak budou k mání vstupenky už za 20 Kč, k sezení pak za 40, 60 a 80 Kč. A ani to není ještě všechno. Klub připravuje na play-out i další akce, při kterých získají fandové i malé dárky a co hlavně - výkony Motoru v poslední době slibují i kvalitní hokej.

Play-out začíná v sobotu 22. února a v pravidelné periodě středa - sobota se střídá až do 26. března. Celkem odehraje ČEZ Motor pět duelů doma a pět venku, soupeři mu budou Šumperk, Ústí nad Labem, Kadaň, Beroun a Most.

Poslední dva týmy spadnou do baráže s třemi nejlepšími týmy 2. ligy s tím, že se v play-out započítávají i všechny body ze základní části. Přesný rozpis bude jasný až po posledním 52. kole, ve středu 19. února.

Fanoušci plánují autobusový výjezd do Mladé Boleslavi

Ještě než Jihočeši rozehrají sérii utkání play-out, nastoupí ještě k jednomu ze dvou venkovních utkání základní části v Mladé Boleslavi, konkrétně v pondělí 10. února.

Fanklub Motoru plánuje do města automobilů vypravit autobus a znovu podpořit své oblíbence dalším velkým výjezdem. „V Boleslavi jsme už dlouho nebyli, a možná zase dlouho nebudeme. To by mělo být tím největším lákadlem,“ zve předseda fanklubu Pavel ‚Pajky‘ Vágner.

Všichni zájemci se mohou hlásit na e-mailu motorfans@email.cz do pátečního poledne, kdy se rozhodne, zda bude autobus vypraven. Zatím je přihlášeno kolem dvou desítek příznivců budějckého hokeje, ale výjezd se uskuteční alespoň při dvojnásobném počtu. Motorfans pojedou za 200 Kč, ostatní fanoušci zaplatí 300 Kč.

Tisková zpráva

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, play-out, zlevněné vstupenky, výjezd do Mladé Boleslavi, Madeta Motor České Budějovice, Most, vstupenka, Mladá Boleslav, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lístek na zápasy Motoru v play-out koupíte za dvacku  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.