Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Na Rytíře bez Jágra budějčtí hokejisté nestačili

Závěr minulého týdne se extraligovým hokejistům budějckého HC Mountfield nepovedl. Na kladenském ledě proti Rytířům tahali celý zápas za kratší konec provazu a prohráli 1:3. O jediný úspěch hostů se postaral Lukáš Květoň, jemuž se v posledních utkáních střelecky daří.

Základní část sezony Tipsport extraligy spěchá do svého finiše, na programu bylo v neděli už 46. kolo. Ani po něm však nemají Jihočeši jistotu účasti v předkole play off.

Nyní figurují na devátém místě s tříbodovou ztrátou na Vítkovice, desátá Kometa Brno na ně ztrácí bod a Pardubice rovněž bojující o účast ve vyřazovacích bojích zaostávají o body čtyři.

„Až na samotný úvod jsme začali velice špatně a prakticky v průběhu celého zápasu jsme nepředvedli vůbec nic. Naši hráči byli na utkání pouze jako diváci. Kromě gólmana Kováře všichni ostatní absolutně zklamali,“ bědoval po duelu s Kladnem Peter Draisaitl, kouč Mountfieldu.

Rytíři Kladno - HC Mountfield 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 18. Patera (Piskáček, M. Hořava), 37. Jass (Patera, Kuchler), 60. Piskáček - 52. Květoň (Ptáček). Rozhodčí: Lacina, Husička - Charvát, Bejček. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:1. Diváci: 2761.

Rytíři Kladno: Chábera - Procházka, Růžička, P. Hořava, Piskáček, Doudera, Černošek - Eberle, Lukáč, Látal - Jass, Patera, M. Hořava - Valský, Kuchler, Kuchejda. Trenér Zdeněk Vojta.

HC Mountfield: Kovář - Ptáček, Harant, Frühauf, Vydarený, Vráblík, Dietz - Kotalík, Mertl, Šimánek - Dej, Langhammer, Květoň - Suja, Knotek, Marek - Rousek, Červený, Švihálek. Trenér Peter Draisaitl.

Štítky hokej, Rytíři Kladno, HC Mountfield, extraliga, Jaromír Jágr, Mountfield Hradec Králové, Lukáš Květoň, hokejista, Peter Draisaitl, rytíř, Extraliga ledního hokeje, HC Kometa Brno, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Rytíře bez Jágra budějčtí hokejisté nestačili  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.