Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Poslední hokej sezony! Motor zve po zápase fanoušky na led

Poslední zápas první sezony znovuzrozeného Motoru s Berounem, který se bude hrát ve dnes od 17.30 hodin, bude ve znamení poděkování fanouškům a partnerům. Předzápas přichystají od 13 hodin starší dorostenci, kteří přivítají v semifinále extraligy Liberec.

Před zápasem proti Berounu proběhne poděkování a předání pamětních trofejí z první sezony největším partnerům Motoru. Kromě sponzorských firem půjde samozřejmě i o zástupce fanoušků.

„Diváci jsou totiž jedním z největších sponzorů českobudějovického hokeje vůbec a v návštěvnosti nižších hokejových soutěží jsou po Djurgårdenu, Malmö a Langnau dokonce čtvrtí v celé Evropě!“ zmínil marketingový a PR ředitel Tomáš Kučera.

Jako poděkování připravil klub i výjimečnou akci - vstupné na zápas bude dobrovolné! Minimální cena je symbolických 20 Kč, ale každý může dát, kolik bude chtít.

Celý výtěžek pak ČEZ Motor České Budějovice věnuje na dresy pro mládež, která by měla, pokud všechno dobře dopadne, od nové sezony hrát také pod názvem Motor a snad i v nových dresech s =M= na prsou.

„Jako malý jsem také vzhlížel k hráčům áčka a toužil jsem stát se v budoucnu Motorákem. To samé hodláme v těch nejmenších pěstovat i my, proto chceme, aby klub opět vystupoval jednotně jako Motor a v dresech s =M= nastupovali všichni od základny až po A tým,“ vysvětluje myšlenku generální manažer Motoru Stanislav Bednařík.

Pokud budou chtít přispět i permanentkáři, kteří mají vstup zdarma, mohou si lístek na památku zakoupit za libovolnou cenu také.

Fandové, kteří dorazí na duel s Berounem, se mohou těšit i na malé dárky a také na konec utkání. Klub se rozhodl od letošní sezony vyhlašovat Cenu fanoušků, kterou dostane nejlepší hráč každé sezony, o kterém rozhodují fandové na webu www.hcmotor.cz.

A kdo ji bude předávat? Všichni fandové v klubovém oblečení! „Rádi bychom po utkání pozvali na led všechny naše fanoušky, kteří na sobě budou mít klubový dres, tričko nebo šálu. Společně pak předáme cenu nejlepšímu hráči podle jejich výběru a všichni se také na ledě vyfotíme, abychom měli na tenhle okamžik nezapomenutelnou památku,“ vysvětluje celý nápad prezident klubu Roman Turek.

Vítězové Ceny fanoušků budou pak uvedeni na věčnou památku na tabuli, kterou klub připravuje k vyvěšení v Budvar Aréně.

Napsal Tomáš Kučera
Tisková zpráva

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, Medvědi Beroun 1933, 1. liga, play-out, Madeta Motor České Budějovice, HC Berounští Medvědi, Bílí Tygři Liberec, Tomáš Kučera, Evropa, Malmö, Budvar aréna, Roman Turek, Langnau

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední hokej sezony! Motor zve po zápase fanoušky na led  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.