Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

První zápas budějckých hokejistek už tuto sobotu u Pouzara

Již tuto sobotu se od 13:15 v Hokejovém Centru Pouzar uskuteční historicky první zápas nově vzniklého hokejového týmu žen! HC Dračice ČB se utkají s výběrem HC Stračenky Sedlčany.

Dračice jsou prvním jihočeským týmem žen. Vznikly na podzim loňského roku pod pracovním názvem Hokejové ženy, který byl 26. ledna změněn na oficiální název HC Dračice ČB. Od založení celku si hokej vyzkoušelo zhruba čtyřicet děvčat. Od ledna pravidelně trénuje dvacet hráček včetně dvou gólmanek dvakrát týdně a v plné výstroji.

Hokejové Centrum Pouzar také navíc navázalo spolupráci s kanadskou organizací ženského hokeje The Women of Winter. V rámci spolupráce se již plánují přátelské zápasy i s amatérskými týmy z Kanady na druhou polovinu tohoto roku.

Nicméně první zápas čeká budějcká děvčata již tuto sobotu v Hokejovém Centru Pouzar. Vstupné na utkání je dobrovolné. Holky budou rády za každou podporu.

Sestava HC Dračice ČB: Hálová, Růžičková - Beránková, Bonešická, Hanzalová, Nováčková, Poutníková, Zenklová - Dvořáková, Jiříková, Kaňková, Klímová, Majerová, Marková, Novotná, Smetanová, Staňková, Švecová, Robová. Šéftrenér Petr Švehla, trenér Adam Šafář, trenér gólmanek Jaroslav Hembera.

Autoři

Štítky hokej, ženy, České Budějovice, Sedlčany, zápas, Kanada, Petr Švehla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První zápas budějckých hokejistek už tuto sobotu u Pouzara  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.