Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Smlouva o budoucnosti hokeje v Budějcích podepsána!

Naprosto zásadní smlouvu pro záchranu hokeje v Budějcích podepsala společnost hokejových legend CB Hokej 2013. Zakoupila 100 procent akcií subjektu HC Motor České Budějovice, který je domluven na koupi licence z Hradce Králové a už podal žádost na hokejový svaz o právo hrát první ligu.

„Byl učiněn ten nejdůležitější krok, který byl naprosto nezbytný pro to, aby se v Českých Budějovicích mohl hrát profesionální hokej. Zbývá vše administrativně dořešit s hokejovým svazem,“ uvedl Stanislav Bednařík, bývalý extraligový hokejista Českých Budějovic a jeden ze zástupců společnosti CB Hokej 2013.

Hned, jak hokejový svaz potvrdí převod licence, což by mělo být do konce týdne, oznámí společnost CB Hokej 2013 nový název klubu a další bližší informace pro partnery i fanoušky.

„Ta nejsložitější část je, doufejme, za námi, vážíme si ohromně podpory všech fanoušků, i díky nim zůstane obrovská tradice českobudějovického hokeje zachována,“ dodal Stanislav Bednařík.

České Budějovice by měly převzít termíny rozlosované původně pro Královské lvy Hradec Králové. To znamená, že 1. ligu by měly zahájit ve středu 11. září domácím zápasem proti Havlíčkovu Brodu.

O všech novinkách bude klub pravidelně informovat.

Tisková zpráva

Štítky hokej, CB Hokej 2013, 1. liga, České Budějovice, Radek Bělohlav, Madeta Motor České Budějovice, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smlouva o budoucnosti hokeje v Budějcích podepsána!  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.