Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Turnaje malých hokejistů se zúčastnilo přes 200 dětí

Druhý ročník hokejového turnaje Hopsárium Cup pro ročníky 2006 a 2007 se konal minulou neděli na druhé ploše Budvar Arény. O vítězství bojovali hokejisté z pěti týmů a čtyř měst. Domácí Budějce poslaly do turnaje dvě družstva, proti kterým nastoupily celky Tábora, Veselí nad Lužnicí a Jihlavy.

Utkání se hrála paralelně na dvou hřištích, každá třetina trvala deset minut. Hokejová pravidla se oproti normálním lehce upravila pro potřeby malých hráčů i hráček, i tak toho ale měly děti na konci dne plné zuby. Turnaj probíhal systémem každý s každým, a tak na malé sportovce čekaly čtyři duely.

Turnaje se zúčastnily také známé tváře, jako například Václav Nedorost, který na sebe převzal úlohu sudího, takže pískal i zápas svému synovi, hrajícímu za HC České Budějovice. Děti přišli podpořit hlavně jejich rodiče, kteří udělali na turnaji pěknou atmosféru a hnali tak své svěřence za vítězstvím.

Nakonec se z výhry radovaly týmy HC Tábor a HC České Budějovice A. Hokejisté z Tábora ovládli tabulku ročníku 2006 se skóre 30:7, stejného úspěchu dosáhlo ve skupině s o rok mladšími žáky budějcké áčko. To se mohli pyšnit skóre 45:17.

Celkové výsledky - ročník 2006: 1. HC Tábor, 2. HC Dukla Jihlava, 3. HC České Budějovice A, 4. HC Veselí nad Lužnicí, 5. HC České Budějovice B, ročník 2007: 1. HC České Budějovice A, 2. HC Veselí nad Lužnicí, 3. HC Tábor, 4. HC České Budějovice B, 5. HC Dukla Jihlava.

Hokejový turnaj dětí Hopsárium Cup

Neděle, 9. března 2014, 19:20

2. ročník hokejového turnaje Hopsárium Cup
2. ročník hokejového turnaje Hopsárium Cup

Autoři

Štítky hokej, Hopsárium Cup, České Budějovice, ročníky 2006 a 2007, hokejista, HC Dukla Jihlava, Madeta Motor České Budějovice, Veselí nad Lužnicí, Budvar aréna, Tábor, HC Tábor, Václav Nedorost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turnaje malých hokejistů se zúčastnilo přes 200 dětí  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.