Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Budějcké volejbalistky vstupují do druhé fáze soutěže na prvním místě

Poslední zápasy základní části odehrály budějcké hráčky na domácí palubovce proti družstvu TJ Sokol Nusle. I když mají Budějce na prvním místě velký náskok, stále se hrálo o důležité body do druhé části soutěže.

První dva sety pátečního zápasu se hostující hráčky trápily hlavně na přihrávce a diváci tak viděli celkem nepohledný volejbal, který nepřinesl moc volejbalových výměn. Tyto dva sety však domácí doslova uspaly a na zlepšený výkon Nuslí nedokázaly rychle zareagovat a zápas se tak dostal až do pátého setu. Tam budějcká děvčata naštěstí zabrala a dotáhla zápas do vítězného konce.

Sobotní zápas byl pak jednoznačně v režii budějckých hráček a ty se tak mohly radovat z hladkého vítězství 3:0.

Pátek 15. ledna 2016

VK ČEZ České Budějovice - TJ Sokol Nusle 3:2 (16, 10, -21, -23, 7)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Kubíčková, Slabová - libero Valentová. Střídaly Nejedlá, Sebroňová a Tomanová. Trenér Milan Šimonek.


Sobota 16. ledna 2016

VK ČEZ České Budějovice - TJ Sokol Nusle 3:0 (17, 17, 21)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Sebroňová, Kubíčková - libero Valentová. Střídaly Slabová, Marková a Tomanová. Trenér Milan Šimonek.


Nyní čeká hráčky VK ČEZ České Budějovice druhá část soutěže, do které se společně s nimi probojovalo družstvo Dobřichovic a Rokycan a z moravské skupiny Brno, Střešovice a Opava.

Tabulka po sečtení bodů ze vzájemných zápasů: 1. VK ČEZ České Budějovice (18 bodů), 2. VK Moravská Slavia Brno (15), 3. TJ Tatran Střešovice (13), 4. TJ Sokol Dobřichovice (10), 5. VK Rokycany (8), 6. SK Opava (8).

Autoři

Štítky soutěž, Česká obec sokolská, ČEZ, VK Jihostroj České Budějovice, České Budějovice, Volejbal Brno, TJ Tatran Střešovice, Opava, Rokycany, Dobřichovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké volejbalistky vstupují do druhé fáze soutěže na prvním místě  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.