Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Budějcké volejbalistky doma poprvé prohrály bez bodu, přesto jsou stále první

Minulý pátek a sobotu odehrály budějcké hráčky další dva zápasy 1. ligy volejbalu žen. Tentokrát na druhé straně vzdoroval VK Moravská Slávia Brno.

V pátek byl k vidění velice vyrovnaný zápas, který odpovídal postavení družstev v tabulce. Všechny sety se dostaly do vyrovnané koncovky. První set díky velké bojovnosti získaly domácí hráčky, v těch dalších je ale v koncovkách setů spíš opustilo štěstí a těsně je prohrály. Bohužel prohrou 1:3 poprvé nezískala děvčata na domácí palubovce ani jeden bod a na chvilku tak přepustila své první místo v tabulce Brnu.

Pátek 5. února 2016

VK ČEZ České Budějovice - VK Moravská Slávia Brno 1:3 (27, -24, -22, -23)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Kubíčková, Slabová - libero Tomanová. Střídaly Nejedlá, Sebroňová, Andrýsková a Cimbálková. Trenér Milan Šimonek.


Sobotní zápas byl již jasně v režii budějckých hráček. Kromě zaváhání ve třetím setu, měly zápas jasně pod kontrolou a do koncovek šly vždy s větším bodovým náskokem a ziskem tří bodů se tak vrátily zpět na první místo.

Sobota 6. února 2016

VK ČEZ České Budějovice - VK Moravská Slávia Brno 3:1 (18, 16, -22, 17)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Cimbálková, Švejdová, Sebroňová, Kubíčková - libero Tomanová. Střídaly Slabová, Nejedlá a Andrýsková. Trenér Milan Šimonek.


Ani tento víkend si děvčata neoddechnou. V sobotu a v neděli vyrazí opět na palubovku tradičního soupeře do pražských Střešovic, který je po dvou vítězstvích v Rokycanech v tabulce jen tři body za budějckými hráčkami, a tak bude v Praze opět k vidění souboj o první místo.

Tabulka: 1. VK ČEZ České Budějovice (27 bodů), 2. TJ Tatran Střešovice (24), 3. VK Moravská Slavia Brno (24), 4. TJ Sokol Dobřichovice (17), 5. VK Rokycany (8), 6. SK Opava (8).

Autoři | Foto Matěj Večeřa

Štítky Brno, ČEZ, České Budějovice, Rokycany, Česká obec sokolská, TJ Tatran Střešovice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké volejbalistky doma poprvé prohrály bez bodu, přesto jsou stále první  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.