Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Volejbalová sezona se blíží. Jihostroj už vydává permanentky

V sezoně 2021/22 budou volejbalisté Jihostroje opět usilovat o nejvyšší příčky v UNIQA extralize i Českém poháru a čekají je také prestižní souboje v evropském Poháru CEV. Fanoušci, kteří chtějí mít zajištěné místo na všech domácích zápasech, si mohou pořídit permanentku.

Permanentkáři českobudějovického Jihostroje mají jako jediní zaručenou sedačku ve Sportovní hale. Kromě výrazné finanční úspory oproti nákupu vstupenky na každé utkání budou mít také přednostní právo vstupu v případě omezeného počtu diváků vpuštěných na utkání. Cena základní permanentky na zápasy Jihostroje je 2000 Kč, zlevněná permanentka pro studenty a seniory vyjde na 1500 Kč.

Vstupenky je možné zakoupit na cbsystem.cz. Po otevření odkazu stačí kliknout na červené tlačítko KOUPIT a vybrat si místo v hledišti. Druh permanentky (základní/zlevněná) je možné zvolit až po výběru místa v hledišti. Platba proběhne online a na e-mail dorazí potvrzení o zaplacení.

Permanentní kartu si pak mohou fanoušci vyzvedávat ve Sportovní hale každé pondělí, středu a pátek v 9–11 hodin a ve 13–16 hodin. V případě jakýchkoliv dotazů je možné se obracet na e-mailovou adresu matej.mayer@volejbalcb.cz nebo telefonní číslo 733161214.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj

Štítky České Budějovice, Jihostroj, volejbal, permanentka, VK Jihostroj České Budějovice, Česká volejbalová extraliga mužů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalová sezona se blíží. Jihostroj už vydává permanentky  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.