Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěž o permanentky na volejbal. Jihostroj čekají boje v extralize i Lize mistrů

PR článek

Obměněný kádr Jihostroje s novým polským trenérem Kowalem bude v nové sezoně opět bojovat o nejvyšší příčky. Po bronzu ze sezony 2021/22 a stříbru z uplynulého ročníku by českobudějovičtí volejbalisté rádi vystoupali až na samotný vrchol!

Sezona 2023/24 začíná pro Jihostroj 15. října zápasem v Brně, na první domácí utkání extraligy se fanoušci mohou těšit 24. října. Nový ročník bude pro fanoušky volejbalu velmi atraktivní. Kromě extraligy a Českého poháru se totiž Jihostroj představí v Lize mistrů, a to rovnou ve skupinové fázi. V ní Jihočeši změří síly s nejlepšími evropskými celky, včetně finalisty uplynulého ročníku – polského klubu Jastrzębski Wegiel.

Nejvýhodnější možností, jak navštěvovat zápasy Jihostroje, je celosezonní permanentka, kterou je možné zakoupit na ZDE. Permanentka vyjde v základní variantě na 3000 Kč, zlevněná pro studenty a seniory stojí 2000 Kč a klub nabízí také rodinnou (8000 Kč) a premium variantu (12 000 Kč). Permanentky platí pro vstup na všechna domácí utkání v sezoně 2022/23, včetně prestižní Ligy mistrů.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získají dva čtenáři jednu volnou permanentku na celou volejbalovou sezonu! Stačí do pátku 13. října do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž byla ukončena. 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jihostroj, volejbal, české budějovice, volejbal, liga mistrů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž o permanentky na volejbal. Jihostroj čekají boje v extralize i Lize mistrů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.