Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jihostroj čeká atraktivní čtvrtfinále play-off s Karlovarskem. Soutěžte o vstupenky

Již ve čtvrtek 14. března začíná ve velkém stylu play-off volejbalové extraligy. Zatímco v posledních letech bylo čtvrtfinále pro Jihostroj spíše rozehřívací, letos změří síly se silným Karlovarskem. Díky bleskové soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát volné vstupenky na první zápas čtvrtfinále ve Sportovní hale.

Jihostroj skončil po základní části na čtvrtém místě, jeho soupeř VK ČEZ Karlovarsko byl se ztrátou dvou bodů pátý. České Budějovice tak už ve čtvrtfinále čeká pořádně silný kalibr. Karlovarsko vyhrálo extraligu dvakrát v posledních třech letech a zvítězilo také v obou vzájemných zápasech aktuální sezony.

Českobudějovičtí volejbalisté uhájili čtvrtou příčku až v posledním zápase sezony a díky tomu získali výhodu domácího prostředí v prvním a případném pátém zápase série, která se hraje na tři vítězná utkání. Souboje Jihostroje a Karlovarska patří v posledních letech k ozdobám české extraligy a oba týmy mají ambici probojovat se mezi nejlepší čtyřku. Proto se fanoušci mohou těšit na parádní sérii!

První zápas série se hraje ve Sportovní hale ve čtvrtek 14. března a třetí duel ve středu 20. března (pokaždé od 18 hodin). Vstupenky na oba zápasy pořídíte zde. Díky bleskové soutěži s Budějckou Drbnou však můžete vyhrát volné vstupenky na první zápas!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat do 13. března, kdy v 17 hodin dojde k vyhlášení a výherci budou kontaktováni prostřednictvím e-mailu. Dva čtenáři získají po dvou volných vstupenkách na toto utkání.

Soutěž byla ukončena. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky jihostroj, české budějovice, sport, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj čeká atraktivní čtvrtfinále play-off s Karlovarskem. Soutěžte o vstupenky  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.