Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jihostroj vstupuje do boje o finále extraligy. Soutěžte o vstupenky

Přes čtvrtfinále přešel Jihostroj překvapivě rychle, když smetl Karlovarsko 3:0. V semifinále narazí českobudějovičtí volejbalisté na Kladno, které je díky lepšímu umístění po základní části mírným favoritem. Ve Sportovní hale se hraje v úterý 2. dubna od 18 hodin. Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát vstupenky zdarma.

Sezona se nevyvíjela pro Jihostroj příliš růžově. Po těsném nepostupu ze základní části Ligy mistrů a porážce ve čtvrtfinále Českého poháru přišla těžká zkouška už ve čtvrtfinále play-off. Jihostroj narazil na Karlovarsko a porážka by znamenala velké zklamání pro oba celky. Českobudějovičtí však sérii zvládli naprosto fantasticky a výsledkem 3:0 na zápasy si zajistili postup do semifinále v nejrychlejším možném čase.

K velkému překvapení pak došlo ve čtvrtfinálové sérii Liberce s Příbramí, ve které favorizovaná Dukla zaváhala a přihrála tak do semifinále Jihostroji přijatelnějšího soupeře z Kladna. Středočeši skončili v základní části na druhém místě s 56 body, čtvrté České Budějovice ztrácely čtyři body. Vzájemné zápasy obou týmu v této sezoně byly vyrovnané 1:1 – vždy zvítězil domácí celek.

Boj o finále play-off začíná v sobotu na hřišti Kladna, které má díky lepšímu postavení po základní části v sérii výhodu domácího prostředí v prvním a případném pátém zápase. Na jih Čech se série stěhuje v úterý 2. dubna od 18 hodin. Vstupenky pořídíte už teď na www.cbsystem.cz. Díky soutěži s Budějckou Drbnou však můžete vyhrát volné vstupenky na domácí zápas Jihostroje ve Sportovní hale!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat do 1. dubna, kdy v 10 hodin dojde k vyhlášení výherců. Dva čtenáři získají po dvou volných vstupenkách na toto utkání.

Soutěž byla ukončena.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky volejbal, české budějovice, sport, jihostroj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj vstupuje do boje o finále extraligy. Soutěžte o vstupenky  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.