Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Padající míče z Černé věže vstupenkou na Světovou ligu!

Netradiční volejbalovou kampaň, podobně jako v loňském roce, připravil Český volejbalový svaz v rámci domácích utkání Světové ligy. Fanoušci volejbalu tak mají jedinečnou možnost, jak získat vstupenky na zápasy české reprezentace zcela zdarma.

Příznivci z jihu Čech mohou lístky získat tím, že se už tento pátek zapojí do akce, která bude probíhat u českobudějovické dominanty - Černé věže. V průběhu středy zde organizátoři akce zavěsí síť s míči, které o dva dny později, úderem dvanácté hodiny, vypadnou ven. Ten, kdo míč chytí a přinese s sebou do haly, může jít na oba zápasy v Budvar Aréně úplně zdarma.

„Nejtěžší na celé akci bylo získat potřebná povolení. Jsme rádi, že nakonec Rada města schválila toto pojetí zajímavé volejbalové kampaně a máme tak podporu Statutárního města České Budějovice. Budu rád, když se budějovičtí obyvatelé, ale nejenom oni, zapojí do akce a popřou tak svůj konzervatismus ke všemu netradičnímu,“ říká zástupce marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu Libor Matoušek.

V rámci pátečního dne bude rovněž probíhat volejbalový happening, během kterého se bude moci veřejnost zapojit do odbíjení s dobrovolníky. Ten, kdo udělá sto odbití, získá vstupenku na jeden zápas mezi Českou republikou a Francií. „Každý rok se snažíme připravit kromě standardních forem komunikace i nějaký netradiční způsob propagace českého volejbalu. Na akci se těším a jsem sám zvědavý, jak dopadne,“ doplňuje místopředseda Českého volejbalového svazu Robert Urbánek.

Štítky vstupenka, volejbal, Černá věž, Český volejbalový svaz, Česko, Budvar aréna, VK Jihostroj České Budějovice, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padající míče z Černé věže vstupenkou na Světovou ligu!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.