Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Beach areál byl minulé úterý pod nadvládou studentů

Patria Direct Beach Open má za sebou první kvalifikační turnaj. Ačkoliv si všichni mohli přát, aby rtuť teploměru povylezla v Budějcích o pár příček výše, sluníčko svítilo do zad skoro celý den, hráči si tím náladu rozhodně zkazit nenechali a vytvořili celému turnaji úžasnou atmosféru!

V beachvolejbalovém areálu u Stromovky se sešla velmi početná parta 22 týmů. Ranní tréninkový kemp byl veden extraligovými hráči vicemistrovského Jihostroje Davidem Juračkou a Petrem Michálkem, kteří navíc od čtvrtfinále celý finiš rozhodcovali.

Celý turnaj si po nádherných zápasech podmanil tým Gumídci, následován družstvy Kocobal a The Stars. Všechny tři týmy se tak můžou těšit na svou cestu na celorepublikové finále, které se bude konat 15. června v Praze na Ladronce.

V průběhu celého dne navíc probíhaly v beach areálu různé vložené soutěže, do kterých se nadšeně zapojovaly spousty hráčů i diváků. Komu se tedy nedařilo podle svých představ na kurtu nebo se přišel jen podívat, mohl domů stejně odejít s hodnotnými cenami, když se mu zadařilo v oblíbené volejbalové „bagrované“.

Na každého účastníka čekal při startu turnaje dres s logem Patria Direct Beach Open, lahev od Intersportu s 20% slevou na nákup sportovního zboží a zajištěný pitný režim od Isoline. Členové vítězných týmů si navíc odnesli krásný beachvolejbalový míč Gala, elektroniku od Philips a ve finále dostanou funkční triko Pro-Touch.

Tisková zpráva

Patria Direct Beach Open v Budějcích

Úterý, 28. května 2013, 16:30

Patria Beach Open České Budějovice
Patria Beach Open České Budějovice

Štítky Patria Direct Beach Open České Budějovice, volejbalový turnaj studentů, Patria Finance, České Budějovice, VK Jihostroj České Budějovice, Petr Michálek, Philips, Praha, Stromovka, Ladronka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Beach areál byl minulé úterý pod nadvládou studentů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.