Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Budějcká Drbna vybojovala při benefičním turnaji stříbro

Turnaj v plážovém volejbale konaný v rámci sobotní Benefice pro Centrum Bazalka na kurtech u Sportovní haly dopadl skvěle pro družstvo Budějcké Drbny. Přestože finále týmu reprezentujícímu Drbničku v silné konkurenci nevyšlo podle představ, z písku i tak vylovil stříbrné medaile.

Barvy Budějcké Drbny hájila sportovní redaktorka a hráčka Slávie PF České Budějovice Eva Zachová Berková, bývalý volejbalista mistrovského Jihostroje a v uplynulé sezoně člen kádru ČZU Praha Martin Procházka a hráč budějckého Slovanu Radek Leco.

Družstvu našeho internetového portálu se podařilo dokráčet až do závěrečného boje o celkové vítězství, plány na celkový triumf mu však překazil tým Bazalky ve složení Martin Petr, Jiří Suchan (oba VK EGE) a Martina Koudelková (předsedkyně dozorčí rady Centra Bazalka) výsledkem setu 21:16.

„Akce jsem se zúčastnila poprvé a velmi mile mě překvapilo, jak výborně byla zorganizovaná. Navíc se přihlásilo hodně družstev, takže jsme si dost zahráli. Nejen amatéři, kteří hráli slušně, ale i aktivní volejbalisté úroveň nabitého turnaje ještě zvýšili. Bylo příjemné si zahrát proti slavným osobnostem. Člověk by si mohl říct, že jsou něco víc, ale během dne jsme poznali, že jsou fajn jako kdokoliv jiný,“ zhodnotila beachvolejbalový turnaj Eva Zachová Berková.

Třetí ročník Budějcké Benefice byl alespoň podle získané sumy nejúspěšnější v dosavadní historii. Pro Centrum Bazalka se podařilo vybrat 77 tisíc korun. „Letošní ročník se povedl na jedničku. Počasí se umoudřilo a během dne přišlo více než sedm stovek diváků. Všichni se bavili a ještě se pomohlo potřebným. To byl přesně účel této akce,“ pochvaloval si organizátor Benefice pro Centrum Bazalka Jaroslav Hrubý.

Všichni návštěvníci beachvolejbalového areálu u Sportovky navíc mohli na vlastní oči vidět Gagarinův pohár, který do Budějc přivezl slovenský hokejový obránce Dominik Graňák, aby společně se svým spoluhráčem Filipem Novákem oslavili ruský titul.

Benefice pro Centrum Bazalka 2013

Úterý, 2. července 2013, 22:00

Na kurtu tým Fitness 14
Eva Zachová Berková

Štítky Benefice pro Centrum Bazalka, beachvolejbalový turnaj, kurty u Sportovní haly, České Budějovice, Drbna.cz, stříbrná medaile, VK Jihostroj České Budějovice, Martin Procházka, Martin Petr, Praha, Filip Novák, Dominik Graňák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcká Drbna vybojovala při benefičním turnaji stříbro  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.