Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Drama vrcholí, madetky si to rozdají se Střešovicemi o titul

Vynikající zápletku si pro fanoušky připravily budějcké volejbalistky. O tom, kdo se stane vítězem první ligy, se rozhodne v posledních dvou duelech nadstavbové části na palubovce pražských Střešovic. Madetky mají před soupeřkami náskok tří bodů a jsou tak blíže baráži o extraligu žen.

Sobota 7. března 2015

VK České Budějovice - TJ Lokomotiva Břeclav 3:0 (22, 18, 11)

První set sobotního zápasu byl vyrovnaný. Madeta měla problém s přihrávkou, ale koncovku hráčky zvládly. Ve druhém setu se Břeclavi podařilo odskočit na rozdíl šesti bodů a trenér domácích musel střídat. Sérií výborných podání se podařilo náskok Břeclavi stáhnout a dovést bez problémů druhý set do vítězného konce. Ve třetím setu se Břeclav nezmohla na větší odpor a Madeta v něm zvítězila s obrovským rozdílem.

VK České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Cimbálková, Šílená, Kubíčková, Andrýsková - libero Tomanová. Střídaly Slabová, Švejdová, Karvánková a Lundáková. Trenér Milan Šimonek.


Neděle 8. března 2015

VK České Budějovice - TJ Lokomotiva Břeclav 3:0 (15, 22, 15)

VK České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Švejdová, Karvánková, Slabová, Andrýsková - libera Tomanová a Valentová. Střídaly Kubíčková, Lundáková, Cimbálková a Šílená. Trenér Milan Šimonek.

Průběh nedělního zápasu byl hned od začátku jasně v rukou domácích hráček a ty tak zaslouženě získaly další vítězství bez ztráty setu. Mohou se tak soustředit na tento víkend, kdy odehrají poslední dva zápasy letošní sezóny. Díky menšímu zaváhání Tatranu Střešovice na hřišti Nuslí vede Madeta tabulku o tři body, ale právě na palubovku druhých Střešovic vyrazí děvčata tuto sobotu a neděli. O vítězkách první ligy se tak rozhodne až v posledních zápasech.

Tabulka 1. ligy žen ve druhé části soutěže: 1. VK České Budějovice (44 bodů), 2. TJ Tatran Střešovice (41), 3. TJ Sokol Nusle (35), 4. TJ Sokol Dobřichovice (24), 5. VK Moravská Slávia Brno (12), 6. TJ Lokomotiva Břeclav (6).

Madetky se v Praze představí v sobotu v 15 hodin a v neděli v 9 hodin.

Napsala Jiřina Karvánková

Štítky VK České Budějovice, volejbal, Madeta, ženy, Břeclav, madetky, Střešovice, VK Jihostroj České Budějovice, TJ Lokomotiva Břeclav, Česká obec sokolská, TJ Tatran Střešovice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama vrcholí, madetky si to rozdají se Střešovicemi o titul  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.