Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Drbna vzkazuje: „Rozdrťte Kocoury, dám vám soudek piva!“

Pondělní semifinálový duel play off volejbalové Uniqua extraligy svedl proti sobě už tradiční soupeře. Budějcký Jihostroj hostil na své palubovce příbramské Kocoury.

REPORTÁŽ Z 1. SEMIFINÁLE: První krok v semifinále zvládli lépe domácí volejbalisté

Všichni domácí fanoušci, kteří se přišli na zápas podívat, pevně doufali, že tentokrát budou v rukách fanoušků hostujícího celku chybět vuvuzely – hudební nástroje, které se proslavily především na světovém šampionátu ve fotbale v Jihoafrické republice v roce 2010. Bohužel se tak nestalo a Budvárkem posilnění příznivci Příbrami dali hned od začátku o sobě patřičně vědět.

Nemám nic proti troubení a fandění, ale tohle bylo opravdu pouze monotónní ohlušující troubení, které zákeřně vyvrcholilo ve druhém setu, kdy se k sektoru hostujících fanoušků dostali naši volejbalisté.

V tu chvíli mi bylo až líto třeba Juriho (David Juračka – pozn. red.), který si na palubovce neustále zacpával uši. Těm ufoukancům ovšem jejich záměr nevyšel, protože naši kluci smetli Kocoury za necelou hoďku a půl bez ztráty jediné sady.

Z toho důvodu mám na naše volejbalisty obrovskou prosbu. Klucí, mohli byste Příbramáky dneska zase seřezat rozdílem třídy? Jakmile jim totiž nedáte šanci a drtíte je, vuvuzely utichají a dá se normálně fandit. Přeci nechcete mít ohluchlé fanoušky, že ne?

Kdyby dnešní zápas dopadl dobře, udělejte pro mě ještě jednu maličkost. Zařiďte, aby se Příbram už zpátky do Budějc nevrátila! Když se vám povede dotáhnout sérii do stavu 4:0, vyzvu svoje čtenáře, aby vám jako poděkování donesli nějaké dobroty z jejich kuchyně. A já dávám do placu soudek piva!

Vyhrajte vstupenky

Aby nebylo fanouškům líto, že hráčům nabízím pivo a pro ně nic nemám, přichystala jsem další soutěž o pět volných vstupenek na dnešní zápas. Napište do 15. hodiny na adresu redakce@budejckadrbna.cz odpověď na soutěžní otázku a počkejte, jestli budete mít štěstí. Správné tipy budou zařazeny do slosování a pět čtenářů dostane po jedné vstupence na druhé semifinále.

Z jaké země pochází smečař Jihostroje Andy Rojas?

A) Venezuela
B) Brazílie
C) Kolumbie

Opět nezapomeňte do mailu připsat svoje jméno a nějaký kontakt, abych se s vámi mohla v případě výhry spojit. Lupeny budou připraveny k vyzvednutí před zápasem u vstupu.

Štítky pivo, Jihostroj, semifinále, volejbalista, Příbram, Jihoafrická republika, Andy Rojas, Brazílie, Kolumbie, Venezuela

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna vzkazuje: „Rozdrťte Kocoury, dám vám soudek piva!“  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.