Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fanklub požene volejbalisty za titulem hlasitěji. Dostal bubny!

Atmosféra na zápasech Jihostroje bude zase o kus lepší. Po skončení úvodního setu druhého čtvrtfinálového duelu mezi Budějcemi a Benátkami dostali zástupci domácího fanklubu před zraky diváků v ochozech Sportovní haly tři zbrusu nové bubny v hodnotě téměř 10 tisíc korun.

Mít skvělé a především hlučné publikum je základ úspěchu. Moc dobře to ví Jan Novotný, jednatel společnosti CHCIWWWSTRANKY.CZ, zabývající se výrobou profesionálních internetových prezentací, který sám navštěvuje každé domácí utkání Jihostroje. Jeden z bubnů tak předal muzikantovi a členovi jihostrojáckého fanklubu Davidu Beránkovi.

Zkrátka nepřišla ani šikovná bubenice Hanka Pavlíčková, která převzala nový ‚fandící nástroj‘ od zástupce prodejny hudebnin Melodie Voříšek a bubeníka metalové kapely Satisfucktion Radima Pígla. A nakonec ten největší buben dostala od šéfa klubového marketingu a jednatele společnosti TRIMA CB v jedné osobě Libora Matouška mladšího ikona českobudějovických fanoušků - Pavel Vágner.

Fanklub VK České Budějovice aktuálně pořádá nábor nových členů. Registrovat se, podpořit tím volejbal a získat zajímavé bonusy můžete online na přímo na stránkách www.jihostrojfans.cz, aneb "Kdo nepodpoří Jihostroj, jakoby nebyl Budějčákem!"


Tak teď už jenom napnout blány, připravit paličky a všichni společně: JI HO STROJ!

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, Fanklub VK České Budějovice, nové bubny, WWWCHCIWWWSTRANKY.CZ, TRIMA CB, Melodie Voříšek, fanoušci, Benátky, České Budějovice, Jan Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanklub požene volejbalisty za titulem hlasitěji. Dostal bubny!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.