Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihostroj vyráží za prvními body do Benátek

Přípravné období je prakticky minulostí a kolotoč volejbalových zápasů se roztáčí. Českobudějovičtí volejbalisté cestují ke svému prvnímu utkání Uniqa extraligy do Benátek nad Jizerou a povinnost jim velí zvítězit.

Opakuje se tak situace z loňského roku, kdy budějčtí hráči taktéž v prvním kole narazili na volejbalisty Karba. Utkání svou atraktivitou přitáhlo domácí fanoušky do hlediště a ti tak prakticky vyprodali NIBE arénu. Hráči Jihostroje však utkání zvládli a zvítězili v poměru 3:0 na sety.

Stejně jako v loňské sezoně by mělo jít v tomto zápase o přípravu na utkání Ligy mistrů, které Jihostrojáky čeká příští čtvrtek v černohorské Budvě.

Tým půjde do prvního ostrého utkání téměř kompletní. K dispozici už je uzdravený smečař Petr Šulista, který je připraven zasáhnout do hry.

„Příprava byla kvalitní a já doufám, že se to projeví hned v prvním utkání nového ročníku extraligy. V zápase chceme samozřejmě zvítězit a následně se připravit na mač s Budvou,“ uvedl na nedávné tiskové konferenci trenér Jan Svoboda.

První domácí utkání odehraje Jihostroj v sobotu 26. října od 18 hodin proti Brnu.

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, VK Karbo Benátky nad Jizerou, Uniqa extraliga, Benátky nad Jizerou, Česká volejbalová extraliga mužů, Liga mistrů UEFA, Budva, Volejbal Brno, Jan Svoboda, Karba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj vyráží za prvními body do Benátek  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.