Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Madetky jednou vítězné a jednou poražené

Do soubojů v první ženské volejbalové lize se o víkendu pustily i dámy z budějcké Madety. Na své palubovce přivítaly Madetky soupeřky z jihu Moravy, přesně tým VK Moravská Brno.

První zápas, který se hrál v pátek před početným publikem, urvaly na svou stranu domácí hráčky. Budějce vyhrály v poměru 3:1 na sety. Trenér Milan Šimonek ale musel občas zamíchat sestavou, aby jeho svěřenkyně vyhrály. Po utkání jsem vyzpovídala kapitánku Madetek a nahrávačku v jedné osobě Kateřinu Lundákovou.

„Holky z Brna jsme moc neznaly, tak jsme ani nevěděly, do čeho jdeme. Proto jsme se ani na ně nemohly pořádně připravit, ale byly jsme odhodlané i tak vyhrát,“ pověděla kapitánka, která na dresu nosí číslo osm. „Myslím si, že po delší pauze jsme hrály docela dobře. Asi bych ani nikoho zvláště jmenovat nechtěla, hrály jsme prostě jako tým. Dnes nevynikal asi nikdo,“ zasmála se Lundáková.

„Do zítra chceme zlepšit příjem a bloky. Ale pokud budeme hrát stejně, tak vyhrajeme i v sobotu,“ uvedla Lundáková po pátečním duelu. Jenže v sobotu dopoledne děvčata z Madety na své páteční výkony pod vysokou sítí nenavázala a Brno si domů odvezlo jasnou výhru v poměru 3:0.

Nebyla bych správná drbna, kdybych se Kateřiny nezeptala na nějaký ten drb ze šatny. „Drb z kabiny? Poslední dobou jedeme jen v rytmu samby a rumby, protože naše nejzkušenější hráčka se nedávno vrátila z Brazílie. Takže dnes jsme jely podle ohně,“ podotkla kapitánka.

A abyste se moji čtenáři měli i na co podívat, udělala jsem na volejbalu pro vás pár foteček.

Štítky Brno, Madeta, Morava, Brazílie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Madetky jednou vítězné a jednou poražené  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.