Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Městské derby proti Slávii zvládly madetky bez ztráty setu

Poslední dva zápasy v roce 2014 sehrála děvčata Madety na domácí palubovce s druhým budějckým družstvem v první volejbalové lize žen - Slavií PF České Budějovice.

I když je Slávie oproti Madetě na opačném konci prvoligové tabulky, vždy mají tyto zápasy slušnou návštěvnost i náboj, protože většina volejbalových fanoušků zná osobně hráčky obou týmů.

První dva sety pátečního duelu byly od samého začátku jasně v rukou domácích hráček a Slávii se nepodařilo přiblížit na méně než čtyřbodový rozdíl ve skóre.

Ve třetím setu se madetky sice pomaleji rozjížděly, když prohrávaly 7:3. Pak naštěstí opět začaly předvádět svou hru a zaslouženě si připsaly do tabulky tři body.

Pátek 5. prosince 2014

VK Madeta České Budějovice - VŠSK Slávia PF ČB 3:0 (20, 19, 19)

VK Madeta České Budějovice: Lundáková, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Andrýsková, Kubíčková - libero Valentová. Střídaly: Slabová, Černá, Lundáková, Tomanová a Šílená. Trenér Milan Šimonek.

Sobotní duel po tak snadném vítězství bývá vždy náročný a nejdůležitější je nepodcenit soupeře. Oproti pátku se rozhodovalo vždy až v koncovkách setů, které ale vždy lépe zvládla Madeta a výhrou bez ztráty setu tak potvrdila první místo v tabulce.

Sobota 6. prosince 2014

VK Madeta České Budějovice - VŠSK Slávia PF ČB 3:0 (18, 22, 22)

VK Madeta České Budějovice: Lundáková, Kotlabová, Cimbálková, Švejdová, Sebroňová, Kubíčková - libero Tomanová. Střídaly: Nejedlá, Slabová, Andrýsková, Šílená a Černá. Trenér Milan Šimonek.

Přes Vánoce mají průběžně první Madetky volno, ale hned po Novém roce je čeká nejtěžší soupeř, a to pražské Nusle. Ty aktuálně ztrácí na Budějčandy pět bodů.

„Přejeme vám všem krásné vánoční svátky a do roku 2015 co nejvíce zdraví, štěstí, sportovních a pracovních úspěchů. Zároveň děkujeme za podporu v letošním roce a už se těšíme, až se všemi svými fanoušky uvidíme v tom příštím,“ vzkazují úspěšné volejbalistky.

Napsala Jiřina Karvánková

Štítky volejbal, VK Madeta České Budějovice, VŠSK Slávia PF České Budějovice, 1. liga žen, Madeta, České Budějovice, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městské derby proti Slávii zvládly madetky bez ztráty setu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.