Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Mezi zápasy Ligy mistrů přijede do Budějc tým Ostravy

Sobotní duel volejbalové Uniqa extraligy mužů proti sobě svede dvě tradičně silná mužstva - Jihostroj České Budějovice a Ostravu. Zápas začne v budějcké Sportovní hale úderem 18. hodiny.

V posledních letech byly střetnutí těchto dvou týmů vždy ozdobou české nejvyšší soutěže, a proto se i dnes mohou diváci těšit na oku lahodící souboj těchto dvou špičkových týmů.

Domácí volejbalisté nastoupí do utkání po čtvrteční porážce v Lize mistrů. „I přes noční návrat z Berlína bude k dispozici všech třináct hráčů. Na druhý extraligový duel jsme připraveni,“ hlásil po pátečním tréninku trenér Jihostroje Jan Svoboda.

Ostrava, ač se zdá být oslabena odchodem několika hráčů, bude jistě chtít favorita připravit o body, nicméně Jihostroj do této sezony vstupuje s pravděpodobně výrazně posíleným kádrem. Proto se můžeme dočkat vskutku zajímavé podívané.

„Kádr Ostravy se změnil, částečně mají nové družstvo, nicméně na zápas se připravujeme se stejnou vážností jako na každý jiný. Hodláme odevzdat stoprocentní výkon,“ dodal jihočeský kouč.

Jihočeští gladiátoři se představí ve Sportovní hale v Českých Budějovicích dnes od 18 hodin. A věřme, že to bude v plné parádě!

Autoři

Štítky volejbal, Jihostroj České Budějovice, Ostrava, Liga mistrů UEFA, České Budějovice, VK Jihostroj České Budějovice, Uniqa Insurance Group, Jan Svoboda, Berlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi zápasy Ligy mistrů přijede do Budějc tým Ostravy  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.