Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Sobota na pláži? Beach párty u Sportovky!

Nechcete trávit víkend u vody, ale udělat něco pro sebe a zároveň se parádně pobavit? Přijďte si v sobotu k budějcké Sportovní hale zahrát plážový volejbal a vyhrát hodnotné ceny! Beach párty s Fitness 14 se můžou zúčastnit dámské, pánské nebo i smíšené tříčlenné týmy.

Prezentace a losování družstev je na programu tuto sobotu 14. června ve čtvrt na deset. Amatérský turnaj v beachvolejbalu odstartuje úderem 10. hodiny a potrvá až do půl páté, kdy budou pokračovat další soutěže.

Účastníci se můžou těšit na hodnotné ceny, jako například členství Diamond do Fitness 14, wellness víkend pro dvě osoby nebo zapůjčení osobního vozu značky Hyundai.

Vyhlášení vítězů a soutěží je na programu ve 20.30 hodin a poté bude následovat Beach Zumba Laser Show s Michalem Winterem. Ještě před půlnocí se o zábavu postará při afterparty Dj HellSmith.

„Rozhodně s sebou vezměte i své děti, které mají vstup zdarma a pro které bude připraven skákací hrad. K dispozici po celý den bude profesionální barman, který vám rád připraví váš oblíbený drink,“ lákají do Beach areálu u Sportovky instruktoři z Fitness 14.

Startovné, respektive vstupné na celý den plný sportu a zábavy, stojí 100 Kč na osobu. Přijďte si zahrát nebo alespoň fandit.

Štítky Beach párty, Fitness 14, plážový volejbal, beachvolejbal, České Budějovice, Sportovní hala, Hyundai, Diamond

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobota na pláži? Beach párty u Sportovky!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.