Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Volejbalistky nezastavil ani národní tým kadetek

Ve čtvrtek odpoledne se dosud neporažené volejbalistky Madety České Budějovice vydaly v rámci dalšího kola 1. ligy žen změřit své síly do Brandýsa nad Labem, kde se utkaly s o několik let mladšími, avšak ne tak zkušenými hráčkami reprezentačního družstva kadetek.

První dva sety nabídly vyrovnané a dramatické koncovky, které nakonec ovládly ženy z jižních Čech. Ve třetím setu se reprezentační družstvo pod vedením Aleše Nováka zvedlo, zlepšilo se v mnoha herních činnostech a set vyhrálo poměrem 25:21.

Prohra ve třetí sadě však budějcké hráčky nezastrašila, čtvrtý set tudíž nebyl tak napínavý a poměrně hladce tak svěřenkyně Milana Šimonka dotáhly zápas do zdárného konce.

Výhra 3:1 byla jen třešničkou k úspěšnému zakončení první poloviny základní části 1. ligy žen, ve které prozatím Madetky nenašly přemožitelky.

Reprezentace 98/99 KKY - VK Madeta Č. Budějovice 1:3 (-25, -24, 21, -16)

VK Madeta České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Kubíčková, Sebroňová - libero Tomanová. Střídaly Slabová, Andrýsková a Vaňková. Trenér Milan Šimonek.

Tento týden v pátek od 18 a v sobotu od 10 hodin zavítají do Sportovní haly Rokycany, které dokázaly hned na začátku sezony, jako jeden z mála týmů, obrat Madetu po pětisetové bitvě o cenný bodík.

Napsala Anežka Sebroňová

Štítky volejbal, Reprezentace 98/99 KKY, VK Madeta České Budějovice, 1. liga žen, Madeta, České Budějovice, volejbalista, Brandýs nad Labem, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalistky nezastavil ani národní tým kadetek  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.