Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Volejbalistky po pětisetové bitvě poprvé prohrály

Kdo zavítal minulý týden v pátek i v sobotu do Sportovní haly, viděl zatím nejvíce vyrovnané utkání budějckých volejbalistek a zároveň první prohru Madety. Na jih Čech přijely Rokycany, které domácí potrápily na svém hřišti hned v prvním kole a i tentokrát předvedly výbornou hru.

Začátek pátečního duelu vyšel lépe domácím a v prvních dvou setech si Madeta vytvořila velký náskok, který sice Rokycany pomalu stahovaly, ale Madeta vždy konec setu zvládla. Zvrat zápasu nastal ve třetí sadě, kdy domácí hráčky kupily jednu chybu vedle druhé a získaly pouze dvanáct bodů.

Čtvrtý set byl vyrovnaný až do koncovky, ale bohužel se špatným koncem pro domácí hráčky, které si zklamání ze ztráty bodů přenesly i do pátého setu a rozjetému družstvu z Rokycan už nedokázaly vzdorovat.

Pátek 21. listopadu 2014

VK Madeta České Budějovice - VK Rokycany 2:3 (20, 23, -12, -22, -12)

VK Madeta České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Kubíčková, Slabová - libero Valentová. Střídaly Lundáková, Andrýsková, Boušková a Cimbálková. Trenér Milan Šimonek.

Úvod sobotního utkání Madetě vyšel zase výborně a první set vyhrála s rozdílem šesti bodů. Rokycany se ale nevzdaly a získaly po boji druhý set. Po prohraném i třetím setu to s domácími nevypadalo vůbec dobře a ztráta tří bodů byla celkem blízko.

Děvčata naštěstí předvedla velkou bojovnost a ve čtvrtém setu dovolila uhrát hostům pouze deset bodů. Pátý set přinesl opět velkou bitvu, kdy Madeta vždy vedla rozdílem dvou míčů. V závěru Rokycany srovnaly na 11:11, ale koncovku už domácí hráčky zvládly.

Sobota 22. listopadu 2014

VK Madeta České Budějovice - VK Rokycany 3:2 (19, -25, -18, 10, 13)

VK Madeta České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Karvánková, Cimbálková, Kubíčková, Andrýsková - libero Tomanová. Střídaly Slabová, Švejdová, Černá a Lundáková. Trenér Milan Šimonek.

V pátek a v sobotu odjíždí České Budějovice na hřiště třetích Dobřichovic.

Napsala Jiřina Karvánková

Štítky volejbal, VK Madeta České Budějovice, VK Rokycany, 1. liga žen, Madeta, Rokycany, České Budějovice, Česko, volejbalista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalistky po pětisetové bitvě poprvé prohrály  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.