Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Volejbalového marathonu se zúčastnilo přes 150 hráčů

Třetí ročník Volejbalového marathonu o pohár rektora se konal ve čtvrtek a v pátek v budějcké Sportovní hale. Na sportovce letos čekala o minutu delší výzva, tedy hrát 2014 minut v kuse. Celkem se do turnaje Jihočeské univerzity přihlásilo 25 týmů skládajících se z více než 150 hráčů.

Turnaj byl zahájen ve čtvrtek v časných ranních hodinách. Na půl šestou se do haly postupně scházeli první účastníci, a podle pořadatelů jich mnoho hrálo skoro poslepu.

Sportovní klání se poté rozjela na plné obrátky. Během doprovodného programu si mohli zájemci nechat změřit tělesný tuk, aktivní tělesnou hmotu, celkovou vodu, cholesterol a podobně. Součástí programu byly i ukázky první pomoci, základy tejpování či jiné aktivity.

Celkem se v hale vystřídaly přes tři stovky návštěvníků, aby podpořily své kamarády, nebo se jen přišly podívat. Program se ale netočil jen okolo volejbalu, ale také převleků. Někteří hráči tak přišli oblečení jako mimoni ze známého filmu Já, padouch.

Pořadatelé rozdali poháry a věcné ceny hned pro čtyři týmy. Na společném třetím místě se totiž umístila družstva Broučci a Multi Culti, druhé místo bral tým 3K+Oni a z výhry se radoval tým Dneska by to šlo!? ve složení Radka Mrázová, Sandra Kotlabová, Iva Hájíčková, Luboš Hanšpach, Robert Klein, Daniel Novotný a kapitán Vladimír Haman.

Vyhlašování se zúčastnil také rektor Jihočeské univerzity Libor Grubhoffer, děkanka Zdravotně sociální fakulty Valérie Tóthová či primátor města České Budějovice Juraj Thoma.

Volejbalový marathon o pohár rektora 2014

Neděle, 2. března 2014, 19:30

Volejbalový marathon o pohár rektora 2014
Volejbalový marathon o pohár rektora 2014

Autoři

Štítky Volejbalový marathon o pohár rektora 2014, Sportovní hala, Jihočeská univerzita, České Budějovice, volejbal, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Robert Klein, Libor Grubhoffer, Juraj Thoma, , padouch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalového marathonu se zúčastnilo přes 150 hráčů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.