Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Ostatní sporty

Dětská škola lyžování a snowboardingu pod vedením Jiřího Járy odstartovala 14. ledna

Rodiče dětí ve věku od 6 let mají možnost zapojit své děti do výuky lyžování vysokoškolsky akreditovanými instruktory. Ti mají v dětské škole lyžování a snowboardingu dlouholeté zkušenosti při práci s dětmi a absolutními začátečníky.

Souboj sousedů v tabulce Štíři nezvládli a prohráli 4:9

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice podlehli v 16. kole Národní ligy doma hráčům T.B.C. Králův Dvůr o pět gólů a v tabulce se propadli.

New Energies Rallye Český Krumlov opět součástí světového šampionátu

Unikátní soutěž vozidel s alternativními pohony bude znovu zařazena do kalendáře mistrovství světa. Šestý ročník New Energies Rallye Český Krumlov je na programu ve dnech 18. až 20. května 2017. Sportovní podnik konaný v panenské jihočeské...

Zimní sezóna je v plném proudu! Horní Planá protáhla běžecké stopy o délce až 25 kilometrů

Stopy pro běžecké lyžování byly v úterý 10. ledna protaženy v regionu Hornoplánska. Lyžaři tak dostali další možnost, jak si užít bohatou sněhovou nadílku.

Štíři dali pět gólů za třetinu. Přestřelku s Jaroměří ale prohráli 7:8

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice nestačili v 15. kole Národní ligy na Jaroměř. Nepomohlo jim ani pět gólů v poslední třetině. Jihočeši v tabulce klesli na 5. místo.

Kašperská 30 nabídne krásy NP Šumava i bývalý skokanský můstek

Atraktivní trasa vedoucí z lyžařského stadionu na Churáňově do centra Národního parku Šumava i výhledy na bývalý skokanský můstek. Na to se mohou těšit všichni běžkaři, kteří vyrazí 21. - 22. ledna na závod Kašperská 30. Závodníci si mohou zajet...

Zimní dálková rallye zavede do Čech mistry světa

V závěru ledna budou tratě některých tuzemských automobilových soutěží dějištěm mezinárodní dálkové rallye veteránských vozidel The Winter Trial 2017. Pro necelou šedesátku posádek bude na 2500 kilometrů dlouhé trase vedoucí přes území...

E.ON Silvestrovský běh 2016

Sobota, 31. prosince 2016, 16:39

E.ON Silvestrovský běh 2016
E.ON Silvestrovský běh 2016
FOTO: E.ON Silvestrovský běh uběhlo ve velkém mrazu 113 závodníků

Patnáctý ročník běžeckého závodu pro všechny věkové kategorie absolvovalo v Borovanech 113 běžců. Závodili jak nejmenší dětičky do dvou let, tak i dospěláci.

V Budějcích vznikne během příštího roku workoutové hřiště

České Budějovice chtějí v příštím roce vybudovat workoutové hřiště. Navedla je na to petice přibližně devadesáti lidí, kteří si i vybrali vhodnou lokalitu. Tu ale ještě bude radnice hledat. Peníze však v rozpočtu pro příští rok vyčlenila.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.