Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Ostatní sporty

Štíři se vyhoupli do čela soutěže, ženy se drží na čtvrté příčce

Dvě vítězství ze tří zápasů. Takovou bilanci měly elitní týmy Štírů o uplynulém víkendu. Muži uspěli v přímém souboji o první příčku s Turnovem poměrem 6:5. Ženy nejprve padly s FBC Texas 1:3, ale o den později braly plný počet bodů za vítězství...

Téměř 300 karatistů si otestovalo formu na Sparing Campu

Až 25 zápasů během jednoho dne absolvoval každý účastník Sparing Campu, který uspořádal oddíl TJ Karate České Budějovice. Dominovali reprezentanti Maďarska.

Pedagog na severu Čech neurval ani bod

Na uplynulý víkend budou chtít stolní tenisté Pedagogu hodně rychle zapomenout. Z dvou zápasů v dalekém Liberci neuhráli ani bod, když prohráli dvakrát shodně 4:10. Nejprve prohráli s rezervou SKST Liberec a o den později s KMST Liberec.

Štíři pokračují ve skvělé formě. Liberec naprosto deklasovali

Už sedmé vítězství v řadě zaznamenali florbalisté Štírů z Českých Budějovic. V rámci devátého kole zajížděli na půdu Liberce, kde se jim loni vůbec nezadařilo. Letos však svého soupeře přejeli. Výsledek 13:4 říká vše.

Do Budějc míří na Sparing Camp stovky karatistů. Pro kvantum zápasů

Budějce o víkendu čekají dvě velké karatistické akce. Téměř tři stovky karatistů ze tří zemí se sjede v sobotu, aby poměřili své umění a zároveň se přiučili v silné konkurenci na Sparing Campu. V neděli se koná nominační Krajský přebor.

Na Sokolském ostrově se uskuteční III. kolo Českého poháru v gymnastice

V sokolovně na Sokolském ostrově proběhne ve státní svátek 17. listopadu III. kolo Českého poháru v moderní gymnastice. Celý program pořádaný TJ Meteor České Budějovice začíná v 9:30.

Lyžaři a snowboardisté, pozor! Zima už je tu!

Lyžaři a snowboardisté, pozor! Zima je za rohem a je tak nejvyšší čas zkontrolovat stav lyžařského či snowboardového vybavení. Každé lyže i snowboard totiž potřebují svou péči.

Závěr roku se dospělákům z TJ Karate povedl. Z Itálie přivezli zlaté medaile

Tři první místa vybojovali jihočeští karatisté na silně obsazeném mezinárodním turnaji Venice Cup. Z TJ Karate České Budějovice své kategorie vyhráli Marek Řeřicha a Monika Bürgerová. Třetí zlato přidal Tomáš Hermann z TJ Karate Nové Hrady.

Trenér softbalistek Ledenic Aleš Pavel: Pořád máme na čem pracovat, ale chceme zůstat na špici

Hráčky softbalového klubu Žraloci Ledenice dosáhly letos na historický úspěch. V extralize vybojovaly stříbrné medaile. Sezonu hodnotí trenér A-týmu Aleš Pavel, který poodkrývá plány na rok 2017: „Láká nás vybojovat si účast v pohárové Evropě.“

SERIÁL O MISTROVSTVÍ SVĚTA V KARATE 6: Hodnocení trenéra Hýska převažuje pozitivní pohled

Miroslav Hýsek je asistent české národní reprezentace a trenér TJ Karate České Budějovice. Na uplynulé mistrovství světa v Rakousku se z Budějc nominovali čtyři bojovníci – Dominik Mikula, Lucie Veithová, Veronika Halodová a Adriana Crhonková....

Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.