Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

V Borovanech bude 14. ročník Silvestrovského běhu. Přijít mohou děti i dospělí

Poslední den v roce 2015 se v Borovanech na Českobudějovicku uskuteční tradiční Silvestrovský běh, na který se již nyní můžete přihlásit. Připraveny budou tratě pro nejmenší běžce do 3 let i pro dospělé.

Závod pod názvem E.ON Silvestrovský běh pořádá oddíl karate Tameshi-wari Borovany. „Letos se uskuteční 14. ročník a závod je určen jak pro nejmenší běžce do 3 let, tak i pro všechny starší kategorie až po dospělé. Běh se uskuteční počtrnácté v dopoledních hodinách, aby všichni měli odpoledne volno,“ říká za pořadatele předseda oddílu Tameshi-wari Borovany Václav Plecer.

Pro všechny zájemce je důležité, že přihlásit se na běh lze jen předem prostřednictvím formuláře, který je na stránkách oddílu www.twborovany.cz. „Uzávěrka přihlášek je 30. prosince ve 20:00,“ dodává Plecer s tím, že ani letos pořadatelé nebudou vybírat startovné. Na ceny se mohou těšit všechny děti a tři nejlepší běžci v dospělé a mládežnické kategorii.

Dospělí poběží na trati o délce 5 150 metrů, mládež absolvuje trať 1 500 metrů a děti budou běhat na hřišti s umělým trávníkem. Zázemí je v areálu fotbalového klubu Borovany a místní restauraci, kde bude probíhat prezence závodníků. Dětské kategorie a mládež (12 – 14 let) je v čase 8:10 až 8:30. Starty pak od 8:45. Prezence pro dospělé (od 15 let) je od 9:55 do 10:15. Start pak bude v 10:25.

Autoři | Foto Michaela Votrubová

Štítky Silvestrovský běh, Borovany, karate, Tameshi-wari, okres České Budějovice, E.ON

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Borovanech bude 14. ročník Silvestrovského běhu. Přijít mohou děti i dospělí  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.