Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V neděli se Štíři pokusí vybojovat třetí vítězství v řadě

Domácí výhra nad Chomutovem 8:7, následné úspěšné utkání v Kadani, které budějčtí florbalisté zvládli v poměru 7:5. Na tyto zápasy budou chtít Štíři navázat v nedělním utkání, kdy od 15:45 přivítají ve Sportovní hale FBC Plzeň.

První vzájemné utkání na plzeňské palubovce dopadlo lépe pro Západočechy, kteří zvítězili 9:7. Plzni patří v aktuální tabulce druhá příčka s jednadvaceti body. Štíři jsou čtvrtí a na svého soka ztrácí šest bodů. Bude se tak jednat opět o velmi důležité utkání. Oba týmy si chtějí vybojovat co nejlepší pozici pro play-off.

Plzeň je na vítězné vlně. Vyhráli již šest zápasů v řadě. Naposled prohrála ve Strakonicích 4:7. V posledním hracím kole se florbalisté ze západu Čech utkali opět se Strakonicemi. Tentokrát se ale na domácím hřišti radovali z vítězství 9:4. Šesti body se prezentoval Daniel Nicklas. Dva hráči Plzně jsou navíc v první desítce kanadského bodování. Šestý je Filip Rybnikár za 12 branek a 7 asistencí. Sedmý je Karel Eichler za 5 gólů a 14 gólových přihrávek. Vůbec nejvíc v celé soutěži.

Nejvíce bodujícím hráčem Jihočechů je Lukáš Malý, který má 14 bodů za stejný počet branek a asistencí.

Plzeň se může pyšnit také nejlepší úspěšností hry v oslabení a druhým nejmenším počtem obdržených branek.

Je tedy jasné, že České Budějovice nečeká snadné vůbec snadné utkání. Přijďte je tedy podpořit v neděli do Sportovní haly a dohnat je k dalším třem bodům!

Autoři

Štítky Plzeň, Chomutov, Kadaň, Strakonice, Česko, Karel Eichler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V neděli se Štíři pokusí vybojovat třetí vítězství v řadě  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.