Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Performance Power Center hostilo první závod Ultimate League

Minulou sobotu se v českobudějovickém Performance Power Center konal první závod série Ultimate League. Tyto závody založili samotní instruktoři PPC Dominik Kodras a Václav Mráz.

Jedná se o takzvané crossfitové závody. Crossfit zatím v Čechách není tak známý a zahrnuje prvky silových prvků, vzpírání, atletiky, gymnastiky a vytrvalosti. Celá série se tak snaží najít co nejvšestrannějšího sportovce.

Závodů se zúčastnilo 35 sportovců ze všech koutů České republiky. Nebyli tak k vidění závodníci pouze z Českých Budějovic, ale také z Prahy, Brna nebo Hradce Králové. Jednotlivé disciplíny, takzvané WOD, vymyslel Václav Mráz společně s Janem Voldřichem. A nutno říct, že všichni byli spokojeni. Nejen kvůli skvělým cvikům, ale také díky DJ Ramelovi, který závodům dodal úplně jiný rozměr.

Součástí těchto závodů byla také Ultimate Kids League. Tato soutěž přivítala více jak 40 malých siláků a jejich rodiče. Celé PPC tak praskalo doslova ve švech.

„Jsme strašně rádi, jak vše vyšlo podle plánu. Dali jsme si hodně záležet na všech organizačních věcech a podařilo se nám sehnat výborné sponzory, kteří věnovali super ceny,“ hodnotí s úsměvem Dominik Kodras.

„Nasadili jsme laťku hodně vysoko, ale na další závody, které se budou konat na konci ledna, určitě přijede daleko víc soutěžících,“ dodal Kodras.

Jak již bylo zmíněno, další závody se budou konat na konci ledna buď v Prachaticích, nebo opět v PPC.

Autoři

Štítky Česko, Praha, Brno, České Budějovice, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Performance Power Center hostilo první závod Ultimate League  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.