Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

V novém roce opět na stolní tenisty Pedagogu

Je tu nový rok a stolní tenisté Pedagogu budou bojovat o další druholigové body. Dnes zavítá na jih Čech EL Niňo Praha D a zítra Elizza Praha B. První utkání začne v Branišovské ulici v 15 hodin, druhé již v 10 hodin.

Pedagogu, jakožto nováčkovi soutěže, patří čtvrtá příčka s 25 body. Těsně před Vánoci odehráli skvělý domácí dvojzápas s prvními dvěma celky tabulky. V těchto dvou utkáních si připsali jednu výhru a jednu remízu. Vánoce tak prožili v naprosté pohodě a do dalšího dvojutkání s pražskými celky můžou jít s naprostým klidem.

Pražské EL Niňo je nejlepším celkem v domácím prostředí, ale na hřištích soupeřů už to tak slavné není. Ve všech pěti duelech odjeli Pražané s prázdnou. V tabulce je tak zatím šesté s 23 body. První vzájemný zápas na začátku sezony skončil těsným vítězstvím EL Niňa v poměru 10:8.

Elizza Praha má jeden z nejlepších kádrů v celé druhé lize. Ale jelikož nemají stálou sestavu, tak jim v současnosti patří až pátá příčka. Na svém kontě mají 24 bodů. V plné sestavě by byla Elizza jen těžko k poražení, ale taková sestava se málokdy sejde. Vzájemný zápas ze začátku sezony vyzněl jasně pro Jihočechy, kteří svého soupeře smázli v poměru 10:2.

Přijďte podpořit Pedagog do Branišovské ulice a pomoci jim k dalším bodům!

Autoři

Štítky stolní tenis, Pedagog, Praha, Česko, nový rok, stolní tenista, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V novém roce opět na stolní tenisty Pedagogu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.