Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pedagog čeká šlágr s prvními Litoměřicemi, zítra přijede Ústí

Na stolní tenisty Pedagogu čekají o víkendu dva rozdílní soupeři. Dnes je od 15 hodin čeká utkání s prvními Litoměřicemi a zítra od 10 hodin souboj s Ústím nad Labem B, které bojuje o záchranu. Zápasy se odehrají tradičně v tělocvičně na Branišovské ulici.

Pedagog má za sebou nepovedený poslední hrací víkend. V něm poprvé v sezoně prohrál oba své zápasy a klesl na čtvrtou příčku. Doma jsou Jihočeši ale mnohem silnější. Body ztratily pouze s Hostinným, s kterým se rozešli smírně. Proto si chtějí tentokrát vyšlápnout i na lídry z Litoměřic.

Litoměřice se od začátku sezony držely spíše ve středu tabulky a to hlavně díky tomu, že většinu svých duelů odehrálo na stolech soupeřů. Poté přišla série šesti domácích zápasů a šesti výher. Od té doby se vyhřívají na špici druholigové tabulky. Severočeši naposledy zdolali Plzeň a Bor. První vzájemné utkání s českobudějovickým týmem vyznělo lépe pro Litoměřice, které vyhrály 10:6.

Rezerva Ústí nad Labem bude mít ještě co dělat, aby druhou ligu udržela. Naposledy sice zdolala i Spartu a poslední Plzeň, ale teď ji čeká těžší los a navíc na stolech soupeřů. Na sestupové příčky má Ústí náskok pěti bodů. První letošní měření sil skončilo remízou 9:9.

Přijďte českobudějovické stolní tenisty podpořit a pomoct jim k dalším bodům.

Autoři | Foto skpedagog.cz

Štítky stolní tenis, Pedagog, Litoměřice, Ústí nad Labem, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pedagog čeká šlágr s prvními Litoměřicemi, zítra přijede Ústí  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.