Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Rallye Český Krumlov součástí unikátního projektu Jižní Čechy olympijské

Jak spolu souvisí XXXI. letní olympijské hry v brazilském městě Rio de Janeiro a 44. Rallye Český Krumlov? Na první pohled nijak. Jihočeský kraj však květnový podnik zařadil mezi významné akce svého projektu Jižní Čechy olympijské. Ten má za cíl přiblížit ducha olympismu nejen o prázdninách v Olympijském parku Rio - Lipno, ale také během celého roku v dalších částech regionu.

„Zařazení do projektu Jižní Čechy olympijské si nesmírně vážíme. Přinese nám zvýšenou publicitu v rámci roadshow a dalších marketingových aktivit Jihočeského kraje. Mezi dvacítkou top akcí konaných v průběhu roku 2016 se navíc objevil jediný motoristický podnik, a to právě 44. Rallye Český Krumlov,“ oceňuje důvěru organizačního týmu projektu hlavní pořadatel českokrumlovské rallye Pavel Kacerovský.

Přestože automobilové soutěže nejsou olympijským sportem, významu akce pro Jihočeský kraj a její popularity u fanoušků si je vědom také hejtman Jiří Zimola.

„V rámci letošního krajského projektu Jižní Čechy olympijské, na kterém spolupracujeme s Českým olympijským výborem, jsme na celý rok připravili více než tisíc sportovních a kulturních akcí, na nichž si budou moci lidé nejenom aktivně zasportovat, ale i se pobavit. Jsem proto rád, že se povedlo do tohoto projektu zařadit tak divácky atraktivní podnik, jakým Rallye Český Krumlov s tradicí sahající do počátku 70. let minulého století bezesporu je,“ říká jihočeský hejtman.

Čtyřiačtyřicátý ročník Rallye Český Krumlov se koná ve dnech 27. a 28. května 2016. Podrobnosti k soutěži jsou k mání na oficiálních internetových stránkách. O projektu Jižní Čechy olympijské se více dozvíte zde.

Štítky Jihočeský kraj, Český Krumlov, olympijské hry, projekt, rallye, Letní olympijské hry, Rio de Janeiro, Vodní nádrž Lipno, Český olympijský výbor, Jiří Zimola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rallye Český Krumlov součástí unikátního projektu Jižní Čechy olympijské  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.