Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

TJ Karate pořádá nábor malých nadějí. Přidejte se k nejlepším v České republice

Pokud máte doma kluka nebo holku starší pěti let, má ideální věk, aby se přidal k jednomu z nejlepším oddílů v karate v České republice. TJ Karate České Budějovice otevře 7. září tréninky pro úplné nováčky.

„První setkání a trénink bude 7. září od 17 hodin v Základní škole Emy Destinnové,“ říká šéftrenér oddílu TJ Karate České Budějovice Miroslav Hýsek. Oddíl s více jak čtyřicetiletou historií patří dlouhodobě k nejlepším klubům v Česku.

Na posledních evropských šampionátech se tři závodníci z Budějc dokázali prosadit mezi elitu a získali historické medaile. „Věřím, že Adrianu Crhonkovou, Marka Řeřichu a Lucii Veithovou dokážeme v budoucnu vyrovnat anebo jejich umístění ještě vylepšit, abychom jednou přivezli i titul šampiona,“ říká dále Hýsek.

Pro zájemce o tento nový olympijský sport je důležité, aby na první trénink přišli ve sportovním oblečení. Cvičí se bez obuvi, protože celá tělocvična je pokryta tatami. „Děti by měly mít samozřejmě i pití. Trénovat se bude v pondělí a ve středu od 17 do 18 hodin.“ První půlrok cvičení se všechny děti učí základům bojového umění. Pak přijdou na řadu složitější věci.

Pokud máte doma menší ratolesti, nevadí. TJ Karate České Budějovice, která se věnuje tradiční škole Shotokan a patří do oficiální asociace World Karate Federation (WKF), pořádá pro menší děti tréninky ve Sportovní přípravce, která je zaměřená na pohybové a zábavné aktivity.

Více o náboru i Sportovní přípravce je na stránkách www.tjkaratecb.cz

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky karate, Česko, trénink, České Budějovice, olympijské hry, Světová federace karate

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TJ Karate pořádá nábor malých nadějí. Přidejte se k nejlepším v České republice  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.