Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ve Veselí nad Lužnicí pojede v listopadu česká cyklokrosová elita

Do Veselí nad Lužnicí se znovu vrací cyklokrosové závody. V listopadu se zde uskuteční čtvrtý ročník Velké ceny města Veselí nad Lužnicí. Mezi jezdci budou 13. listopadu například mistr republiky Radomír Šimůnek mladší nebo Jakub Skála.

Hlavní závod odstartuje ve 14 hodin. Pojede se ve všech hlavních kategoriích od žáků až po muže a ženy. Nově se také pořadatelé zaměřili na podporu mládeže základních škol 6. až 9. tříd. Vypsali pro ně zvláštní kategorii s velice hodnotnými cenami.

Závodit se bude na dopravním hřišti za zimním stadionem v areálu TJ Lokomotiva a to už od 10 hodin. Na své si totiž přijdou i hobby jezdci, kteří mohou startovat na jakémkoliv kole. Vyzkouší si tak atmosféru velkého závody s profesionály.

Více informací o čtvrtém ročníku Velké ceny města Veselí nad Lužnicí najdete na webových stránkách www.cyklokrosveseli.cz.

Štítky Veselí nad Lužnicí, Radomír Šimůnek, Jakub Skála

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Veselí nad Lužnicí pojede v listopadu česká cyklokrosová elita  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.