Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zaběhejte si za novým úsměvem a podpořte děti s rozštěpem obličeje

PR článek

Zasportovat si a ještě podpořit dobrou věc mohou všichni, kdo se zapojí 15. října od 13 hodin do běhu Za novým úsměvem. Spolek klientů a přátel rozštěpového centra Praha pořádá tuto akci na pomoc dětí s rozštěpem obličeje. První ročník charitativního běhu se uskuteční ve Stromovce u dětského hřiště blízko parkoviště z Litvínovické ulice.

Rozštěp obličeje patří k nejrozšířenějším vrozeným vývojovým vadám hlavy a krku, ročně se s rozštěpem narodí zhruba 160 dětí. Současné metody léčby jsou už tak daleko, že mohou pacienta vývojové vady zbavit a díky tomu se mu podaří žít plnohodnotný život.

Nezisková rodičovská organizace Za novým úsměvem proto připravila na podporu dětí s touto vadou charitativní běh, kterého se mohou zúčastnit sportovní nadšenci za dobrovolné startovné. Pro děti je připravena trasa dlouhá 950 metrů, dospělí vyzkouší běh na 2,5 kilometru. Pokud si ratolesti na závod netroufají, mohou se zapojit do malování na obličej nebo drobných sportovních aktivit, které se v místě budou konat.

Registrovaní účastníci se v cíli dočkají medaile. Zájemci se do závodu přihlásí u Mileny Hýrošové na adrese milli.h@email.cz. V průběhu října se charitativně poběží ještě v České Lípě, Dolním Újezdu, Chomutově, Kladně, Odolené Vodě, Plzni, Praze, Dobrovicích, Semily a v Třebochovicích pod Orebem.

 
Trasa závodů na 950 metrů a 2,5 kilometru.

Štítky Praha, Stromovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaběhejte si za novým úsměvem a podpořte děti s rozštěpem obličeje  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.