Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si zimní radovánky s lyžařským vybavením od Wave Sportu! V půjčovně Wave Sport najdete výběr, který uspokojí každého

PR článek

Nemáte lyže, lyžáky, snowboard nebo třeba helmu? Nechcete si vybavení kupovat, ale pomýšlíte nad víkendem stráveným na horách? Pak právě vás vybaví ve specializované půjčovně na zimní sporty Wave Sport, která sídlí v Českých Budějovicích na Rudolfovské třídě 64. Vybavení si jednoduše půjčíte a nemusíte se o nic starat. Vybírat můžete od rekreačních modelů lyží až po top modely pro náročné lyžaře. Lyžařské či snowboardové vybavení dostanete připravené a můžete si ho zapůjčit na libovolný počet dní nebo třeba i na celou zimní sezonu za zvýhodněnou cenu.

„Je na zvážení zákazníka, zda si nakoupí nové vybavení v naší prodejně nebo zajde do půjčovny. Samozřejmě záleží, zda jede lyžovat za celou zimu na hory jeden víkend, týden nebo naopak pojede několikrát za měsíc. Pokud člověk jede párkrát za rok nebo třeba jen na lyžařský kurz, tak se mu nevyplatí investovat do vybavení. Výhodnější je pro takového člověka vybavení pouze zapůjčit na daný termín a zase vrátit a již se nemusí dále o nic starat,“ říká majitel českobudějovického Wave Sportu a specialista na lyžování Michael Kvašnovský.

Pokud se vydáte na hory jen párkrát za rok, vyplatí se tedy zajít do půjčovny, kde si můžete zapůjčit kompletní vybavení – lyže, boty, hůlky a helmu nebo vybavení na snowboard či běžky. Obsluha půjčovny vám poradí a pomůže vybrat vhodný model vzhledem k vašim požadavkům. Lyže či snowboard jsou nabroušené, navoskované a připravené. Stačí jen vyrazit na svah. Pak vybavení vrátíte a nemusíte se starat o servis, skladování a podobně.

„Pokud vím, že budu jezdit často, tak je na zvážení, zda si kupovat nové vybavení a pak ho třeba po pár letech prodat a zase obměnit za nové, nebo je varianta si lyže půjčit na celou zimní sezonu, což je nejvíce výhodné a nejvíce využíváno pro děti.“ A právě to je velký bonus v českobudějovické půjčovně, která vám nabídne celosezónní výpůjčku za cenu cca čtrnáctidenní sazby půjčovného!

„Velké plus této výpůjčky je v tom, že pokud někomu lyže či boty po vyzkoušení nevyhovují, tak si může vybavení přijít vyměnit za jiný model, který mu bude sedět. To samé platí u výpůjček pro děti, které ‚pořád‘ rostou a je často nutné během jedné sezony vybavení vyměnit za větší,“ říká dále Michael Kvašnovský.

Trendem je i testování nových top modelů lyží. Lyžař si přinese vlastní boty a zapůjčí si testovací model lyží různých značek, například Atomic, Salomon a další a může tak vyzkoušet, co nového je na trhu, popřípadě pomůže testování s výběrem před zakoupením nových lyží. Pokud testované lyže zakoupí, půjčovné mu bude odečteno z ceny lyží.

„Vybavení v půjčovně každý rok po částech obměňujeme. Přidáváme nové modely lyží, běžek, snowboardů či bot. Půjčovna je také samozřejmě vybavena  dezinfekčním a sušícím strojem na veškerou obuv. Lyže a snowboardy brousíme v našem moderně vybaveném servisním centru,“ dodává dále Michael Kvašnovský.

Ve Wave Sportu kromě sjezdových lyží a snowboardů nabízí samozřejmě i běžky a mezi nabízenými produkty lze najít například i brusle, sněžnice nebo snowblady. Úplnou novinkou pro letošek je nové skialpinistické vybavení od značky Atomic.

Stačí zajít na Rudolfovskou třídu 64 a přesvědčit se. Informace na telefonu 608 046 914, www.wavesport.cz.

Štítky lyže, snowboarding, zima, České Budějovice, Salomon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si zimní radovánky s lyžařským vybavením od Wave Sportu! V půjčovně Wave Sport najdete výběr, který uspokojí každého  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.