Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Štíři na vozíčku potvrdili skvělou formu. Vyhráli domácí turnaj

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice na vozíku zvládli čtvrté ligové kolo bez zaváhání. V domácí hale porazili všechny tři soupeře a potvrdili první místo.

Na jihu Čech se představili ve dvou dnech hráči domácích Štírů, pražský Tatran Střešovice, polský Wheel Wolf Sosnowiec a Meteor Plzeň. Hlavně zápasy Štírů s Pražany a Poláky nabídly divákům velké bitvy. A všechny dopadly pro domácí celek dobře, Jihočeši vyhráli všechny zápasy. V tabulce jsou o pět bodů na prvním místě a výrazný náskok ještě umocňuje fakt, že druhý Sosnowiec má o dva zápasy více. 

Jsem hrozně rád, že se nám podařilo udržet letošní neporazitelnost, protože by byla škoda o ní přijít zrovna v domácím prostředí. V zápase proti Wheel Wolfu jsme nezačali dobře, ale naštěstí se nám podařilo kvalitním týmovým výkonem zápas otočit. Proti Tatranu jsme sice ani jednou neprohrávali, ale věřím, že i přesto to byl pro diváky atraktivní zápas se spoustou střel a osobních soubojů. Musím pochválit celý tým za tu hru, kterou jsme na turnaji předvedli. A určitě chci poděkovat divákům, kteří nejen přišli, ale byli taky hodně slyšet,“ zhodnotil turnaj domácí hráč Adam Šimonek.

Výsledky FBC Štíři České Budějovice:
Štíři - SKH Meteor Plzeň 9:2
Štíři - Wheel Wolf Sosnowiec 4:1
Štíři - Tatran Střešovice 3:1

Autoři | Foto archiv FBC Štíři České Budějovice

Štítky FBC Štíři České Budějovice, vozíčkáři, soutěž, florbal, Adam Šimonek, České Budějovice, TJ Tatran Střešovice, Plzeň, Česko, Tatran, Sosnowiec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štíři na vozíčku potvrdili skvělou formu. Vyhráli domácí turnaj  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.