Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Veithová i Crhonková prohrály v Paříži na Premier League v prvním kole

Dvě závodnice TJ Karate České Budějovice vyslali trenéři na prestižní Premier League. Dílčí kolo se o tomto víkendu koná ve Francii. Obě Jihočešky prohrály o jeden bod.

Adriana Crhonková, která patří do užšího výběru reprezentace a porve se o nominaci na letní olympiádu, závodila v konkurenci 54 závodnic. V prvním kole narazila na domácí Aurore Bourcoisovou a i když vedla 1:0, nakonec prohrála po velkém boji 1:2.

Zápas byl velmi vyrovnaný, rozhodovalo se během posledních vteřin. Všechny body byly uděleny na na karty. Záleželo tedy na posudku záběru z videa a bylo to tedy poněkud subjektivní. Odjíždím však se vztyčenou hlavou a dobrým pocitem,“ uvedla Crhonková exkluzivně pro Drbnu.

Velmi vyrovnaný zápas absolvovala v Paříži i Lucie Veithová v kategorii do 61 kilogramů. Bohužel i ona prohrála 1:2 a v turnaji skončila. Nad síly jí byla Portugalka Ana Simaová. „Dneska vypadlo ve všech kategoriích hodně hvězd a jen to ukazuje, jak se úroveň vyrovnává. Oba zápasy holek byly strašně vyrovnané, rozhodují detaily,“ dodal trenér TJ Karate České Budějovice a asistent reprezentace Miroslav Hýsek.

Budějcký kouč pokračuje ihned po návratu v našlapaném programu. Již první týden v únoru čeká jeho svěřence do 21 let mistrovství Evropy v Soči. Turnaji se bude Budějcká Drbna věnovat v dalším článku, který vyjde zítra.

Autoři | Foto archiv TJ Karate České Budějovice

Štítky TJ Karate České Budějovice, Miroslav Hýsek, Adriana Crhonková, olympijské hry, karate, Lucie Veithová, Premier League, Paříž, České Budějovice, Francie, Letní olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veithová i Crhonková prohrály v Paříži na Premier League v prvním kole  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.