Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Děti si mohou prázdniny užít v tenisovém kempu budějckého klubu LTC

Školní rok je u konce a letní prázdniny už klepou na dveře. Mnoho dětí odjíždí na tábory, prázdniny u prarodičů nebo dovolené u moře s rodiči. Dva měsíce jsou ale dlouhá doba a ne vždy se pro děti podaří vymyslet dostatečný program. Jednou z možností jsou každoroční tenisové kempy LTC Tonstav-Service České Budějovice, při kterých je pro malé tenisty připraven celodenní program.

„Každoročně po dobu celých letních prázdnin organizujeme pro nejmenší týdenní tenisové kempy, které jsou určeny pro děti od pěti let. Připraven je pro ně celodenní program s výukou tenisu, ale také dalšími zajímavými a zábavnými aktivitami včetně celodenního stravování a pitného režimu,“ popsala ředitelka klubu LTC Eva Svobodová.

Letošní prázdninový cyklus začíná v týdnu od 9. července, a poté se pokračuje všechny další týdny až do konce prázdnin. Program je pro děti připraven vždy od 8 do 15 hodin.

A na co se mohou děti v tenisových kempech těšit? „Každý týden od pondělí do pátku si u nás děti v rámci těchto kempů užijí spoustu zábavy a sportovního vyžití. Rodiče navíc mají jistotu, že jsou jejich děti v dobrých rukách. Nepotřebují ani svoji tenisovou výbavu, vše zajišťujeme, což určitě potěší tensové začátečníky, jejichž rodiče nemusí vynaložit žádné další finanční prostředky. Prázdninový kemp je vhodným vstupem do našeho klubu, většina absolventů prázdninových kempů poté pokračuje po prázdninách v naší tenisové škole,“ prozradila Svobodová s tím, že kemp se koná za každého počasí. „V případě deště máme náhradní řešení tenisových tréninků a zábavy v hale,“ dodala.

Cena kempu je tři tisíce korun pro členy klubu LTC, nově příchozí platí o stovku více. Podrobné informace jak děti přihlásit a přesný program najdete na webových stránkách klubu. 

Štítky LTC Tonstav Service, tenis, kemp, léto, prázdniny, České Budějovice, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti si mohou prázdniny užít v tenisovém kempu budějckého klubu LTC  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.