Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Benefiční jógový víkend podpoří Centrum Bazalka

V budějckém studiu Think Yoga se rozhodli spojit příjemné s užitečným. Už tuto sobotu 25. srpna pořádají Benefiční jógový víkend pro Centrum Bazalka. Lekce povedou zkušené lektorky a výtěžek z celé akce půjde na pokrytí nákladů fyzioterapie pro klienty centra.

Sobotní program začíná v 9 hodin ve studiu Think Yoga v sobotu proběhne lekce v zahradě Centra Bazalka od 15 hodin. Všechny lekce povedou zkušené lektorky studia v čele s majitelkou Veronikou Plátovou. Vyzkoušet si budete moct spirální jógu, hatha jógu či ashtangu. Celý program najdete na facebookové události.

Za organizací akce stojí především lektorka jógy Miroslava Hadáčková. „Centrum Bazalka podporuji již několik let a spojení s jógou mi přišlo přirozené. Proč nepodpořit společnou praxí ty, kteří jsou odkázáni na pomoc ostatních? S nápadem vřele souhlasila i majitelka studia Think Yoga Veronika Plátová, takže zbývalo jen vymyslet vhodné datum a rozvrh lekcí,“ říká.

„Nápad nás velmi zaujal a okamžitě jsme začali uvažovat, že jednu lekci bychom mohli uspořádat na naší zahradě. Zahrada stacionáře je pro cvičení jógy jako stvořená – v loňském roce jsme dotáhli projekt revitalizace, zahrada je koncipovaná jako přírodní park s původními keři a rostlinami. Zároveň je to pro nás šance, jak přivést veřejnost do našeho stacionáře, aby si udělali lepší představu o naší práci. Vybrali jsme termín, kdy probíhá odlehčovací víkend, takže se ke cvičení mohou přidat i naši klienti,“ doplňuje Vanda Polívková, ředitelka Centra Bazalka.

Cena jedné lekce je dvě stě korun a celý výtěžek z akce je určen Bazalku, která poskytuje komplexní péči pro děti a mládež s těžkým zdravotním postižením. Vybrané prostředky použijí na pokrytí nákladů fyzioterapie pro své klienty.

„Věříme, že na benefiční jógový víkend dorazí jak lidé, kteří u nás ve studiu cvičí pravidelně, tak i zájemci z řad široké veřejnosti, kteří si třeba jógu chtějí zkusit poprvé,“ dodává lektorka Mirka Hadáčková.

Foto archiv Centrum Bazalka

Štítky Think Yoga, Centrum Bazalka, jóga, benefice, víkend, studium, zahrada, fyzioterapie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční jógový víkend podpoří Centrum Bazalka  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.