Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sokol Hluboká se o víkendu utká s Eagles Praha, přímým soupeřem o postup do TOP

V šestém kole základní části Extraligy se utkají dva rivalové, bojující o postup do TOP 6. Eagles Praha jsou zatím čtvrtí se sedmi body, Sokol Hluboká má o vítězství méně a drží šestou postupovou příčku. Zezadu se ale na Sokol tlačí loňský mistr ČR Arrows Ostrava, který má čtyři body a v posledním kole se nadechl k útoku na TOP 6.

Tým Eagles Praha má více než čtyřicetiletou historii, v Extralize hraje už 26 sezón. Vloni obsadil třetí místo, Hluboká byla celkově čtvrtá. Krčské baseballisty vede trenér Vladimír Chlup. Mezi hráči se zatím nejvýrazněji daří na pálce Raymondu Wattovi, Tadeáši Zavadilovi a především Martinu Červenkovi, který letos zaznamenal už 21 hitů a 5 homerunů. Na nadhozu se Orli opírají o Davida Wilsona, kterému byly připsány už tři výhry, výborné statistiky má již zmiňovaný Tadeáš Zavadil.

Sokol má na pálce velkou jistotu především v Martinu Mužíkovi, který táhne útok Hluboké se čtyřmi homeruny a 17 hity, Petr Síla má 16 hitů, Matěj Vlach 15 a homerunu dosáhl i Matěj Dvořák, který je oporu obrany na důležité první metě. 

Za Sokol bude v pátek na kopci startovat pod umělým osvětlením William Parsons, druhé utkání v sobotu zahájí jako starting pitcher dvacetiletý talent Petr Vojta. 

V pátek 6. května se v Praze hraje od 19 hodin, druhé pražské utkání v sobotu od 13 hodin.  V neděli 8. května se ve sportovně relaxačním centru na Hluboké startuje od 13. hodin. Domácí zápasy s živým komentářem Milana Maříka a Jana Koláře jsou streamovány na kanále Sokola Hluboká www.baseball-hluboka.cz.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Sokol Hluboká, baseball, extraliga, Eagles Praha, Praha, Arrows Ostrava, Česko, Martin Červenka, David Wilson, Hluboké, William Parsons, Jan Kolář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sokol Hluboká se o víkendu utká s Eagles Praha, přímým soupeřem o postup do TOP  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.