Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Přípravu malých karatistů zpestřili ninjové a jejich noc

Spousta zábavy čekala na členy oddílu TJ Karate České Budějovice uplynulý pátek, kdy se konala pravá Ninja noc. Nechyběly soutěže, tréninky, závody a přespání v tělocvičně.

V uplynulém týdnu se sešli v tělocvičně bývalé ZŠ Emy Destinnové malí karatisté českobudějovického oddílu, aby společně zažili pravou Ninja noc. A nešlo jen o pár desítek společných minut. Program začal v páteční podvečer a skončil až v sobotu v poledne.

„Páteční program Ninja noci se skládal ze soutěžních disciplín v šestiboji,“ uvádí hlavní organizátorka Dominika Hýsková. „Děti musely zdolat překážkovou dráhu na rovnováhu i mix, šplh na laně, skákání v pytli, kopy do lapy a ručkování na žebřinách.“

Po šestiboji byla na účastníky připravena filmová odměna. Nejdříve ale museli všichni doplnit energii večeří a až pak došlo na samotné promítání. „Pustili jsme animované filmy Velká šestka a Ledové království,“ doplňuje Hýsková. Po filmech všichni ulehli do spacáků a čekali, co přijde ráno.

A šlo o nejatraktivnější část programu. Do tělocvičny ještě před probuzením přišli dva ninjové, se kterými si děti pak v pyžamech zacvičily. Dopolední část se dále přesunula díky krásnému počasí ven, kde pokračovaly různé soutěže.

„Přetahovali jsme se lany, zkoušeli padák, ragby nebo štafetový běh. Nechyběl ani fotbálek a vybíjená,“ dodává Hýsková. Ninja noci se zúčastnilo 64 dětí, na které dohlíželo devět trenérů TJ Karate České Budějovice.

Štítky České Budějovice, Ledové království

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přípravu malých karatistů zpestřili ninjové a jejich noc  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.