Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Pardál Gladiator's night uvidíte tento pátek v Gerbeře

Již tento pátek, tedy 12. června, se od 19 hodin v Gerbeře uskuteční Pardál Gladiator's night EML - Evropská liga muaythai. Vůbec poprvé se tato soutěž uskuteční v Českých Budějovicích. V tradiční baště bojových sportů se bude konat druhé eliminační kolo Evropské ligy muaythai. Očekává se velkolepá podívaná. Tři čtyřčlenné pyramidy a superfight zápasy budou stát opravdu za to.

Za Budějce nebudou chybět elitní zápasníci. V kategorii do 67 kilogramů se představí jeden z největších jihočeských talentů, mistr České republiky 2014 a reprezentant Josef Talafous. V pyramidě do 72 kilogramů se ukáže miláček domácího publika Vlastimil Bařinka. Ten v Budějcích loni dokázal svůj zápas vyhrát. V poslední kategorii do 76 kilogramů bude jihočeské barvy hájit Milan Pavelka.

Už tak pestrý program doplní superfight zápasy, ve kterých se představí Jan Korčák, Eliška Pelechová a Michal Janáček. První zmiňovaný zde naposledy v listopadu prohrál, Pelechová s Janáčkem odcházeli z ringu spokojeni. Celý program bude doprovázet skvělá audiovizuální show.

Předprodej vstupenek běží v KD Gerbera, na recepci Hotelu Malý Pivovar a v Gladiators gym České Budějovice.

Autoři

Štítky České Budějovice, Vlastimil Bařinka, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pardál Gladiator's night uvidíte tento pátek v Gerbeře  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.