Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtvrtý ročník sportovního triatlonu bude letos doplněn o koncert ve Fabrice

Už tuto sobotu proběhne v krajské metropoli čtvrtý ročník sportovního triatlonu Železný adiktolog. Celá akce probíhá v rámci propagace adiktologických služeb, kterými se zabývá Občanské sdružení Prevent, jež závod organizuje.

Pokud vám vrtá hlavou, co je sama adiktologie, tak vězte, že jde o vědu zabývající se závislostmi na návykových látkách, respektive prevencí před nimi, léčbou, poradenstvím a jinými souvislostmi.

V rámci této akce letos poprvé proběhne v českobudějovickém klubu MC Fabrika koncert jako poděkování účastníkům a všem, kteří se na akci podíleli. Koncertu se zúčastní kapely Funky rookies, Motorová prdel a Harvester. Program začne ve 20:30.

„Závod je zaměřen na klienty, pracovníky v sociálních službách a veřejnost. Každý rok se snažíme, aby se návštěvníkům akce líbila, a proto jsme se letos více zaměřili na doprovodný program. Doufáme, že koncert přitáhne ještě více diváků, než obvykle a program přítomné bude bavit,“ uvádí organizátoři akce. Podrobnosti o ní naleznete na webových stránkách www.zelezny-adiktolog.cz.

Triatlonový závod navíc od 10 do 15 hodin uzavře stezky a chodníky v lokalitě Sokolský ostrov, Dlouhá lávka, lávku přes silnici I/3 Na Dlouhé louce a v parku Stromovka.

Štítky koncert, triatlon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtý ročník sportovního triatlonu bude letos doplněn o koncert ve Fabrice  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.