Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice se chystá na halovou sezonu

Přípravy pro další zimní sezonu jsou nyní v tenisovém areálu LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice v plném proudu. Počasí už nebude na venkovní hraní, a tak bude znovu k dispozici nafukovací hala se 3 antukovými kurty a také pevná hala se 2 kurty s povrchem Decoturf. Halová sezona začíná v pondělí 12. října.

Pro letošek bylo navíc v pevné hale obměněno část světel novým LED osvětlením. Očekává se, že by se to mělo u hráčů setkat s pozitivními ohlasy. V letošním roce byly rovněž provedeny výrazné změny vnitřního uspořádání zázemí budovy, čímž tak nabízí plnohodnotnější služby a komfort pro tenisové nadšence.

Právě nyní je ten správný čas zajistit si svoji dlouhodobou rezervaci a mít tak po celou sezonu svůj oblíbený kurt ve vámi požadovaný den a čas k dispozici. Výhodou toho je taktéž snížená cena. Veškeré informace k cenám za využití hal naleznete na www.teniscb.cz, ohledně dlouhodobých rezervací se můžete informovat u ředitelky klubu Evy Svobodové, tel. 602 175 751 nebo reditel@teniscb.cz.

Přijďte si zahrát a přesvědčit se, že v tenisovém areálu LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice se stále něco děje. A kdo nepřijde za tenisem, může si vyzkoušet indoorgolf.

Štítky České Budějovice, tenis, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice se chystá na halovou sezonu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.