Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Absolut Team čeká finálová odveta na domácí půdě

Dovolujeme si pozvat všechny příznivce futsalu na druhý finálový zápas divize mezi Absolut Teamem a Marnou Snahou Písek, který se bude hrát ve středu od 21 hodin v budějcké Sportovní hale. Jedná se o odvetné utkání závěrečných bojů nejvyšší jihočeské soutěže, kdy první zápas vyzněl lépe pro hráče píseckého týmu.

Uplynulou neděli Marná Snaha využila domácího prostředí a zvítězila 6:2 s poločasovým výsledkem 0:1. Domácí futsalisté byli mohutně povzbuzováni jejich skvěle fandícími příznivci, kteří se snažili hostům z Absolut Teamu bouřlivou atmosférou zápas znepříjemnit.

V prvním poločase však diváci museli přihlížet taktické bitvě, kdy se projevily zkušenosti na straně hostů, kteří po zásluze vyhráli poločas – 0:1. Ve druhém dějství zareagovali Písečtí na nepříznivý výsledek hrou pěti hráčů v poli bez brankáře.

Tuto variantu si vyzkoušeli již v základní části a mnohokrát se jim osvědčila. I nyní přinesla tato situace drtivý tlak s množstvím střel. Těm velmi dobře čelil hostující brankář Kříž a mnohokrát svůj tým zachránil.

Nakonec jeho snaha byla marná – Marná Snaha Písek zápas zvrátila ve svůj prospěch, když nastřílela šest gólů, hosté stačili přidat pouze jediný, a tak konečný výsledek byl 6:2.

Ve středu před českobudějovickými futsalisty leží nelehký úkol. K zisku mistrovského titulu musí minimálně dohnat ztrátu z prvního zápasu a vyhrát nejméně o čtyři branky. Podaří se jim to?

Přijďte se ve středu přesvědčit na vlastní oči. Domácím hráčům vaše podpora v hledišti pomůže, protože finále ještě není ztracené. Bude to boj do poslední minuty! Zápas začíná ve středu 4. dubna ve 21 hodin ve Sportovní hale v Českých Budějovicích.

Napsal Milan Boček, Absolut Team

Štítky futsal, Písek, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Absolut Team čeká finálová odveta na domácí půdě  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.