Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Budějce hostí prestižní florbalové zápasy

Sportovní hala v Českých Budějovicích bude svědkem elitní sportovní události. Ve čtvrtek mají Jihočeši unikátní příležitost během Finále Poháru České pojišťovny vidět na vlastní oči špičkový florbal a být osobně u prvního vrcholu florbalového roku 2013.

Svátek florbalu v Budějcích nabídne jak finálová utkání mužů a žen, tak zajímavý doprovodný program spojený s množstvím soutěží pro diváky - bude se tipovat výsledek utkání a o přestávce přímo na hrací ploše proběhne soutěž v přesnosti střelby.

Pro oddíly je připravena i soutěž o největší diváckou podporu. U vchodu se může každý divák přihlásit ke svému oddílu (je jeho členem, fanouškem a podobně) a tým, který bude mít na finálovém utkání nejvíce svých fanoušků, získá přímo na místě 200 míčků, druhý nejúspěšnější 150 a třetí v pořadí 100 míčků.

Vstupenka na obě finále bude v hale stát 100 korun, v online předprodeji ji pořídíte za poloviční cenu a na prodejním místě za 60 Kč. Děti do 150 centimetrů výšky mají vstup zdarma.

Čtvrteční program

17.00 finále žen
Herbadent Praha 11 SJM - 1. SC Vítkovice (živě na ČT sport)

20.00 finále mužů
TJ JM Chodov - Bulldogs Brno (živě na ČT sport)

Tisková zpráva
Foto: Martin Dvořák, www.bulldogs.cz

Štítky Finále Poháru České pojišťovny, Sportovní hala České Budějovice, Herbadent Praha 11 SJM, 1. SC Vítkovice, TJ JM Chodov, Bulldogs Brno, florbal, České Budějovice, finále, Generali Česká pojišťovna, soutěž, ČT sport, Martin Dvořák, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějce hostí prestižní florbalové zápasy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.